Annonce
Viborg

Anna Margrethe Engbæk Schmidt bydes velkommen

Anna Margrethe Engbæk Schmidt skifter Det Konservative Folkeparti ud med Det Radikale Venstre. Som ung var hun formand for Konservativ Ungdom i Viborg, og hun har siddet i byrådet siden 2014. Arkivfoto: Morten Dueholm

Lokalt og nationalt bydes Anna Margrethe Engbæk Schmidt nu velkommen i Radikale Venstre.

Torsdag eftermiddag orienteret Anna Margrethe Engbæk Schmidt sine partifæller om, at hun har meldt sig ud af sit parti, Det Konservative Folkeparti, for i stedet at slutte sig til den radikale byrådsgruppe. En byrådsgruppe som indtil i torsdags kun talte Jens Rohde.
Nu bydes hun velkommen i partiet både lokal og nationalt.
»Alle der vil være med til at realisere ambitionen om at gøre Viborg til Danmarks bedste familiekommune er velkomne i Radikale Venstre. Jeg kender Anna som et engageret byrådsmedlem. Jeg er sikker på, at hun bliver en gevinst for partiet,« siger Jens Rohde, der er Viceborgmester i Viborg og medlem af kommunalbestyrelsen.
Ole Birch, der er Formand for Radikale Venstre i Viborg byder også velkommen til partiets nyeste medlem.
»Vi får et byrådsmedlem, som har fokus på radikale mærkesager som miljø, børn og unge samt erhvervsområdet. Vi får et byrådsmedlem, som har stor indsigt og er yderst arbejdsom. Med to byrådsmedlemmer får Radikale Venstre større styrke til at præsentere vores politik lokalt,« siger han.
Læs også:
Konservativt byrådsmedlem skifter til de radikale
Også fra Christiansborg er der begejstring for, at Anna Margrethe Engbæk Schmidt er blevet en del af Radikale Venstre i Viborg.
»Jeg er oprigtig glad for, at Anna nu repræsenterer Radikale Venstre i Viborg. Vi er stolte af, at endnu en vil stå vagt om de socialliberale værdier, som bygger på en anstændig, ordentlig og positiv tilgang til vores medmennesker. Vi er garanten for altid at tage udgangspunkt i det enkelte menneskes potentiale og muligheder,« siger partiets Politiske leder Morten Østergaard om det lokale skifte.
Læs også:
Rohde: Anna var radikal før jeg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce