Annonce
Rundt om Viborg

Anne forundres mens hendes far kæmper for sit liv på sygehuset: - Hvor mange skal man være for at handle?

Til stor forundring oplevede Anne Riisgaard, hvordan ældre par og børnefamilier handlede ind sammen i stedet for at følge regeringens anbefalinger om blot at handle én person ad gangen. Arkivfoto: Morten Stricker (Beskåret foto fra en anden historie)
På Facebook skriver Anne Riisgaard, hvordan hun forundres over folks måde at "hyggehandle" på i denne corona-tid. Hun har selv lige været to uger i karantæne og hendes far er indlagt på intensiv.

Kjeldbjerg/Viborg: Richard Riisgaard fra Kjeldbjerg er i øjeblikket indlagt på Viborg Sygehus, hvor han kæmper for sit liv. Det har familien til den 71-årige fjandbo åbent fortalt om siden indlæggelsen.

Familien har efter konstateringen af corona-smitten hos Richard Riisgaard selv været i karantæne, men den er nu slut, og derfor var Richard Riisgaards datter, Anne Riisgaard søndag ude at handle selv for første gang i mere end to uger.

Og hun var mildest talt overrasket over den måde, folk agerede på i supermarkedet. Det skriver hun på Facebook.

Indledningsvis skriver hun: ”Hvor mange skal man være for at handle???”, og fortsætter:

- Jeg er simpelthen chokeret. Min far er smittet med corona og kæmper lige nu for sit liv på sygehuset. Jeg selv og min familie har i 15 dage været i karantæne på grund af corona og har med hjælp fra gode venner fået bragt vores dagligvarer til døren.

- I dag var jeg for første gang selv ude i den virkelige verden igen - med den helt klare forventning om, at alle havde taget situationen og regeringens anbefalinger seriøst. Til min store overraskelse oplevede jeg, at det at handle ind nærmest var en familieudflugt... Ældre ægtepar handlede sammen, børnefamilier var afsted hele flokken, unge mennesker i både par og i smågrupper - men heldigvis var der også enkeltpersoner og tak til jer!

- Jeg forstår det ikke!!! Det hjælper jo ikke noget, at vi synger sammen og hejser flag, og hvad ved jeg, hvis vi samtidig stimler sammen i supermarkedet.

- En lille bøn fra én, der har corona ALT for tæt på: Det må være muligt at kun én fra husstanden står for indkøbene. Ellers forhindrer vi jo ikke smittespredningen...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Viborg FF-træner er spændt før sæsonens tredje premierekamp

Viborg FF

Så er hele truppen på plads - Tottenham-målmand spiller sæsonen færdig i Viborg

Annonce