Annonce
Navne

Anne-Mette Villumsen er ny bestyrelsesformand for Kunstkonserveringen

Anne-Mette Villumsen, leder for Skovgaard Museet, er ny bestyrelsesformand for Kunstkonserveringen. Foto: Thorkild Jensen
Annonce

Viborg: Anne-Mette Villumsen, der til daglig er museumsleder på Skovgaard Museet, er netop blevet valgt som ny bestyrelsesformand for Kunstkonserveringen.

- Jeg er meget glad for ikke blot at være blevet valgt ind i Kunstkonserveringens bestyrelse, men tilmed at blive betroet formandsposten som nyt medlem, sagde hun og fortsatte:

- Jeg har et godt kendskab til Kunstkonserveringens virke via vores tætte samarbejde om bevaring, og desuden glæder jeg mig over at have en stærk og engageret bestyrelse i ryggen til det vigtige arbejde, vi skal varetage.

Anne-Mette Villumsen afløser den konstituerede formand Sine Kildeberg og får Lucas Haberkorn, museumsinspektør på Museum Jorn, som næstformand.

Kunstkonserveringen blev stiftet i 1978 af danske kunstmuseer med det formål at styrke opsynet med og opbevaringen af kunst. Det er ejet af sine medlemsmuseer, som består af mere end 90 procent af alle danske kunstmuseer.

Annonce
Annonce
Viborg

Et sidste farvel til Carte Blanche

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

Viborg

Udlændingeministeren er ikke dommer

CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Annonce