Annonce
Kultur

Annie kommer til Busbjerg

Da Busbjerg Spillene opførte musicalen Annie i 2010, var det med Maja Børsting Lund i hovedrollen. Arkivfoto.
Lokal pige skal være Annie på Busbjerg.

Busbjerg: Det bliver den lokale 11-årige Rosa Kamstrup Søndergaard fra Bjerringbro, som skal spille hovedrollen som Annie i dette års forestilling "Annie" på Busbjerg.

Annie og de andre deltagere i årets forestilling præsenteres, når Busbjerg Spillene lørdag holder nytårskur på Ulstrup Skole. "Annie" var også på plakaten i 2010.

- Årets forestilling på Busbjerg skal være noget, som hele familien kan nyde. Nu er der gået ti år, siden vi spillede "Annie", og det et passende interval for, at vi kan spille den igen, siger presseansvarlig for Busbjerg Spillene, Lisbeth Erfurth Gaba.

Selv om årets forestilling er en trist og sørgelig historie om Annie, som bor på et børnehjem, hvorfra hun flygter, så ender historien godt. Foruden Rosa Kamstrup Søndergaard er der flere andre børn med. Knap 60 personer har været til audition, og der skal bruges omkring 35 børn og voksne til årets forestilling.

Både Busbjergkoret og Busbjergs Børn underholder ved nytårskuren, som er for alle skuespillerne, hjælperne og for forældre til de børn, som medvirker i årets forestilling. Instruktør er Michael Pedersen, og kapelmester er Gustav Hagner, som også stod for musikken i 2019.

"Annie" har premiere 18. juni. Busbjerg Spillene i år kan fejre 75 års jubilæum, men det gøres der ikke noget særligt ud af.

- Vi markerede 70-årsjubilæet dog uden den store opbakning, fordi alle har travlt med årets spil. Derfor gør vi ikke noget særligt ud af jubilæet, siger Lisbeth Erfurth Gaba.

- Desuden har vi ikke så mange penge i år, idet sidste års forestilling "Shrek" var en dyr opsætning og også gav underskud, selv om den blev set af cirka 4300 personer. Vi vidste godt, at det var et sats, men en gang imellem skal vi satse stort, det gjorde vi så, tilføjer hun.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Dyrebakken ikke klar til at åbne

Læserbrev

To politiske veje for Danmark

Annonce