Annonce
Rundt om Viborg

Anpartssalg til købmandsbutik nærmer sig målet

Lørdag den 6. april begyndte salget af anparter til den kommende købmandsbutik i Rødding ved et start-arrangement. Nu er man godt på vej til at nå målet. Arkivfoto: Morten Pedersen
Rødding-borgerne har nu tegnet anparter til byens kommende købmandsbutik for 1,2 millioner kroner.

Rødding: Det går godt med at skaffe penge til den kommende købmandsbutik i Rødding. Butiksgruppen har i nogle uger solgt anparter til forretningen, og man er nu nået op på 1,2 millioner kroner. Det vil sige, at man kun mangler 300.000 kroner for at være helt i mål.

Simon Madsen skriver på Facebook på vegne af butiks- og ejendomsgruppens vegne, at "vi er meget imponerede over den kæmpe opbakning, som vi har fået. Stor tak for det."

Samtidig fortæller han, at man håber at komme i mål med de sidste penge i løbet af den næste måned ind til, der holdes stiftende generalforsamling den 11. juni klokken 19 i Rødding Forsamlingshus. Derfor har man besluttet at holde åbent for anpartstegning frem til den 10. juni. Man kan også vælge at donere et beløb til Byens Butik, som den skal hedde, hvis man foretrækker det.

I lørdags holdt folkene bag den kommende forretning åbent i Brugsens tidligere lokaler i Rødding og solgte fadøl og grillpølser til fordel for butikken.

Annonce
Røddings brugs lukkede ved juletid i 2018, fordi forretningen ikke længere kunne løbe rundt, men nu vil Rødding-borgerne åbne en anpartsejet købmandsbutik i bygningen. Arkivfoto: Morten Dueholm

Del af Dagrofa-kæde

Den nye forretning skal være en del af Dagrofas Min Købmand-kæde. I første omgang har fem borgere i Rødding i fællesskab købt Brugsens tidligere lokaler for 575.000 kroner, og det er så planen, at lokalerne skal overtages af et anpartsselskab med navnet Byens Butik Aps. Forretningen skal drives af en selvstændig købmand, som også bliver medejer af anpartsselskabet.

De 1,5 millioner kroner, som er målet for anpartssalget, skal bruges til køb af lokalerne, renovering af butikken og et nyt køleanlæg. Desuden skal forretningen have et varelager til en værdi af cirka 400.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce