Annonce
Bjerringbro

Ans-virksomhed opruster med lokalt kendt ansigt

Bo Edelgaard er blevet ansat hos IT & CO i Ans. Han kommer fra en lignede stilling hos Bjerringbro Kontorforsyning. Pressefoto
IT & CO ansætter it-tekniker Bo Edelgaard.
Annonce

Ans: For at sikre en fortsat vækst har Ans virksomheden IT & Co fra den 1. oktober ansat Bo Elgaard, som mange lokale virksomheder sikkert allerede kender som eksternt tilknyttet it-konsulent gennem mange år.

Bo Elgaard kommer fra Bjerringbro Kontorforsyning, hvor han har været ansat i mange år.

IT & Co har siden 1997 fungeret som ekstern it-afdeling for en lang række virksomheder, og har efterhånden bredt sig til hele landet. Ans-afdelingen, der har kontorfællesskab med Skiltemaleren, Kontor Midt samt Tegn & Mal.dk på Søgade 4, startede op for to år siden, og en støt stigende efterspørgsel har nu betydet, at det er tid til at udvide lokalt.

IT & Co har også en stor afdeling i Rødekro, men firmaet ejes af tre parter, nemlig  Kim Lassen, der også er direktør, Rene Hermansen, der også ejer Kontor Midt samt Bjerringbro-firmaet KSN.


Da min tidligere arbejdsplads valgte at nedlægge IT-afdelingen, var min første tanke; hvad så med de kunder, som jeg har serviceret gennem alle årene. Derfor var det et perfekt match, da IT & Co spurgte mig, om jeg ville være med til at styrke Ans afdelingen.

Bo Edelgaard, it-tekniker hos IT & CO i Ans


- Vi har haft god medvind i forretningen, da mange virksomheder tiltales af vores koncept med, at man kun behøver at ringe ét sted hen. Og det kan kunden altså gøre døgnet rundt i hele ugen, fortæller Kim Lassen og fortsætter:

- Mange af vores kunder ønsker også at handle lokalt, og netop det punkt sammenholdt med hurtig reaktionstid har været en stor del af succesen. It er så vigtig for alle typer af virksomheder, at folk skal kunne have en berettiget forventning om, at hvis man kontakter os, så har vi den nyeste viden, de nødvendige kompetencer, evnen og lysten til at yde den bedste service.

Annonce

Perfekt match

Og derfor mener Kim Lassen, at Bo Edelgaard, der allerede er et kendt ansigt i lokalområdet, passer rigtig godt ind i IT&Co's koncept

- Da min tidligere arbejdsplads valgte at nedlægge it-afdelingen, var min første tanke, hvad så med de kunder, som jeg har serviceret gennem alle årene. Derfor var det et perfekt match, da IT & Co spurgte mig, om jeg ville være med til at styrke Ans-afdelingen. IT & Co er i forvejen kendt for en yderst kompetent service, og det var noget, som jeg kunne se mig selv i, når jeg nu gerne ville fortsætte mit virke som it-tekniker, fortæller Bo Edelgaard.

IT & Co i Ans servicerer allerede i dag alt lige fra små og mellemstore virksomheder til private. Er man privat kunde, og vil man gerne besøge kontoret i Ans, er der åbent alle dage, og der vil være en tekniker til stede onsdag eftermiddag.

Annonce
Annonce
Viborg

Et sidste farvel til Carte Blanche

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

Viborg

Udlændingeministeren er ikke dommer

CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Annonce