Annonce
Rund om Viborg

Apple-byggeplads står formentlig helt stille fra mandag

Der var aktivitet på Apple-byggepladsen fredag, men ikke særlig meget, og det var svært at se, om der blev arbejdet, eller om håndværkerne var ved at pakke sammen. Foto: Morten Dueholm
Det forlyder, at håndværksfirmaer på Apple-byggepladsen fik besked på at fjerne deres udstyr i løbet af fredagen, fordi byggepladsen vil være lukket helt ned fra mandag morgen.

Foulum: Folkebladet har modtaget oplysninger om, at Apple-byggepladsen ved Foulum vil være helt lukket ned fra mandag morgen. Ifølge oplysningerne, som ikke er blevet bekræftet fra officielle kilder, har underentreprenører og håndværksfirmaer, som arbejder på pladsen, fredag fået besked på, at de skal tage alt deres udstyr med hjem, fordi det ikke vil være muligt at hente det på mandag.

Som omtalt i avisen i går har Apple - ligeledes ifølge ubekræftede oplysninger - opsagt aftalen med byggeriets irske hovedentreprenør Exyte. Det skulle angiveligt være sket, fordi byggeriet ikke er blevet færdig til de aftalte tidsfrister. Første deadline var i september sidste år og den anden i april i år, og byggeriet skulle ikke være nået i mål til tiden.

Apple har ingen kommentarer til folkebladets oplysninger. Heller ikke det irske firma vil fortælle noget. Firmaet har svaret på folkebladets henvendelse og meddelt, at det ikke har nogen kommentarer. Firmaet oplyser, at det ikke må kommunikere om kundeforhold hverken i forhold til de interne regler i Exyte eller i forhold til kontrakter med kunder og samarbejdspartnere.

Folkebladet var forbi byggepladsen fredag. Her var der fortsat aktivitet, men ikke i særligt stort omfang.

Apple-byggepladsen er omgivet af et stort hegn, så man kan ikke komme tæt på. Foto: Morten Dueholm
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Chancen kan komme - før man venter den: Emil Scheel nåede knap at varme op, før han skulle på banen

Annonce