Annonce
Viborg

Arriva-passagerer ramt af aflysninger og forsinkelser

Pendlerne har i juli oplevet, at der lidt for ofte har mangle et morgentog fra Viborg mod Aarhus.
Sygemeldinger og problemer med materiel og signaler rammer pendlere fra Viborg

viborg: Arriva kunne i morges melde, at afgangen 08.19 fra Aarhus til Struer var forsinket i 15 minutter på grund af materielle problemer. Det er dog i den mildere ende af problemerne for trafikselskabet i juli. Hele tre gange er der inden for otte dage sket aflysninger af afgange fra Viborg mod Aarhus, til stor irritation for pendlere, som skal passe deres arbejde.

Både den 10. og den 18. juli blev personaleforhold angivet som årsag til aflysningen for afgangen klokken 07.09 fra Viborg. En aflysning den 17. juli på samme afgang skyldtes signalproblemer. Det er et problem, som hører under Banedanmark, men til lige stor irritation for pendlerne.

- Vi kan kun beklage, at de rejsende i juli er blevet ramt så mange gange. I 99 procent af tilfældene, når driftsforstyrrelser skyldes personaleforhold, er årsagen, at vi får en sen sygemelding. Så har vi ikke mulighed for at skaffe en afløser for en syg togfører med så kort varsel. Det gør det ikke nemmere at finde en afløser, når vi er i en ferieperiode, oplyser kommunikationsmedarbejder Thomas Fog-Pedersen fra Arrivas informationsafdeling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg HK

Hvid fest udviklede sig til grøn massakre: VHK tæskede tamme TTH

112

Tyv snuppede dyr træabe

Viborg For abonnenter

Student fra katedralskolen, boede i kibbutz og blev lærer for flygtninge: Mød den hjemløse mand i Trappetorvets venterum

Danmark

Få overblikket: Det kæmper borgmestrene om i slag om milliarder

Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Viborg HK For abonnenter

Minut for minut: Viborg HK hentede storsejr i Struer

Annonce