Annonce
Viborg

Arriva skærer kraftigt ned i antallet af tog

Fra og med mandag morgen vil skinnerne ved Viborg Station oftere end tidligere ligge tomme hen. Arriva reducerer antallet af afgange som følge af et markant fald i antallet af passagerer. Arkivfoto: Adam Liebach.

Viborgegnen: Fra og med mandag morgen har trafikselskabet Arriva skåret kraftigt ned i antallet af tog, som kører på tværs af Viborg Kommune.

Selskabet, som står for langt størstedelen af togdriften på skinnerne mellem Aarhus og Struer - og dermed over Bjerringbro, Rødkærsbro, Viborg og Stoholm - besluttede sig før weekenden for at køre efter søndagskøreplanen i hverdagene.

Det vil sige, at en del af de tidligste afgange mellem Viborg og Aarhus er aflyst, og at der frem til aftensmadstid kun kører et enkelt tog i timen, hvor der under normale omstændigheder ville køre to tog i timen på strækningen fra Viborg mod øst.

Som læseren nok har gættet, skyldes ændringen corona-epidemien, som har lukket offentlige arbejdspladser, skoler og institutioner, og som dermed også har haft stor indflydelse på antallet af passagerer i togene.

Hvis du skal ud på en togtur, opfordres du af Arriva til at holde dig ajour med Rejseplanen.dk, som vil være opdateret med de nyeste rejsetider.

Desuden er der ikke i Arrivas grønne tog indført krav om pladsbillet, som der er hos DSB. Derfor opfordres passagerer videre til at tage hensyn til hinanden og ikke stå og sidde for tæt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Erfaren sælger tilknyttes Viborg HK

Annonce