Annonce
Viborg

Asfalt-party: Gadekultur for fuld udblæsning

Der blev givet masser af prøver på al mulig gadekultur, da omkring 600 deltog i lørdagens Game Street Party i Viborg. Privatfoto
600 deltog lørdag i et stort, åbent arrangement hos Game Streetmekka Viborg, hvor der blandt andet blev vist freestyle rap-battle og afviklet workshops i street-art og parkour.

Viborg: Lørdag inviterede Game Streetmekka Viborg til stor gadefest med shows, workshops og turneringer.

Programmet bød på noget af det bedste fra gadekulturen med freestyle rap-battle, en eksplosiv breakdance-battle med kvalifikation til DM i break, workshops i street-art og parkour samt åbne turneringer i streetbasket og gadefodbold.

Dagen kulminerede med koncert med den populære musiker Skinz, der inviterede en ung lokal dreng op på scenen til at levere hittet "Jeg har en pige".

"Målet med Street Party er at styrke interessen for musik, gadeidræt, street-kulturen og de positive fællesskaber, der knytter sig dertil. Det er fællesskaber, som vi oplever vokse hver dag blandt vores flere tusinde medlemmer i huset” fortæller Thomas Gissel, daglig leder i Game Streetmekka Viborg i en pressemeddelelse.

Den populære musiker Skinz gav koncert under Game Streetmekka Viborgs store gadefest. Privatfoto

2400 børn på besøg

Eventen var støttet af Viborg Kommune og Games Nationale Platform for Gadeidræt.

Street Party var en del af et landsdækkende initiativ, "Gadeidrættens Dag", hvor lokale ildsjæle og fællesskaber, har søgt økonomisk støtte og rådgivning hos Games Nationale Platform for Gadeidræt, der med støtte fra Nordea-fonden booster gadeidrætten i Danmark.

Udover de cirka 600 deltagere i lørdagens event har 2400 børn i løbet af ugen besøgt Game Streetmekka Viborg som en del af Viborg Streetfestival. Her har Viborg Ungdomsskole i samarbejde med elever fra Idrætshøjskolen Viborg arrangeret aktiviteter i Game Streetmekka Viborg.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Chancen kan komme - før man venter den: Emil Scheel nåede knap at varme op, før han skulle på banen

Annonce