Annonce
Viborg FF

Assistenten er cheftrænervikar - skal sørge for at arbejde videre i samme spor

Nickolai Lund er manden, som nu dirigerer træningen - og det foregår på samme måde som de seneste 18 måneder. Foto: Morten Pedersen
Assistenttræner Nickolai Lund står for tiden med ansvaret for træningen i manglen på en cheftræner. For ham er det vigtigt, at tiden ikke bliver spildt, og at der arbejdes videre i samme spor som klubben har fulgt i de seneste 18 måneder.
Annonce

Fodbold: Hvem bliver den nye cheftræner for Viborg FF? Og hvornår kommer han?

Det er to spørgsmål, som rigtig mange gerne vil have svar på.

Svaret er, at VFF arbejder på sagen - og håber, at den nye træner er på plads hurtigt - og allerhelst senest i løbet af næste uge.

Hvem han er kan ingen svare på, men en ting, der er helt sikkert er, at den nuværende assistenttræner Nickolai Lund ikke er i spil til at tage skridtet op som cheftræner.

- Det er ikke i mine tanker. Jeg ved, at der kører en god proces med at finde en cheftræner, og det bliver ikke mig. Jeg er glad i min rolle som assistent, som passer mig fint, siger Nickolai Lund, som gerne agerer vikar i en kort periode, men altså ikke selv har cheftrænerambitioner lige nu.

I stedet er det ham, som står med opgaven at få udnyttet tiden indtil den nye cheftræner er på plads bedst muligt.

- Det er lidt hektisk, for vi mangler jo rent praktisk et sæt hænder, men vi har fået en god start. Spillerne er mødt ind med glædesgensyn, men har også været koncentrerede, og hele staben har været gode til at løfte i flok, siger assistenttræneren, som på træningsbanen støttes af den fysiske træner Henrik Sørensen og målmandstræner Kresten Vedstesen.

Usikkerheden ved ikke at vide hverken hvornår eller hvem, der skal være cheftræner er i Nickolai Lunds øjne blevet håndteret rigtig fint indtil nu.


Vores opstart er ret kort denne gang. Lige pludselig er januar overstået, og så banker premieren mod Fredericia på. Så vi skal bruge tiden ligesom, hvis der havde stået en cheftræner

Nickolai Lund, assistenttræner hos Viborg FF


Og det er også nødvendigt, at hverken han eller spillerne tager let på tingene indtil den nye chef tjekker ind.

- Vores opstart er ret kort denne gang. Lige pludselig er januar overstået, og så banker premieren mod Fredericia på. Så vi skal bruge tiden ligesom, hvis der havde stået en cheftræner. Man må ikke kunne mærke forskel - og det har været udgangspunktet for mig, siger han.

Spillerne får lov til at arbejde videre på de samme ting, og efter de samme planer, som hvis der havde stået en cheftræner på sidelinjen. Foto: Morten Pedersen

- Derfor handler det om, at vi skal fortsætte som før. Vi har lagt en plan for, hvordan vi skal bruge perioden indtil den første træningskamp mod AGF - og det giver mig en ro, at vi ikke ændrer noget. Vi arbejder allesammen videre i det samme spor, som vi har arbejdet i de seneste 18 måneder, siger Nickolai Lund.

For ham handler den første tid om, at dagligdagen skal ligne sig selv, og at der både fysisk og fodboldtaktisk arbejdes videre med de samme ting, som der blev arbejdet med før jul, hvor Jacob Neestrup stadig var cheftræner.

Nickolai Lund har ikke selv cheftrænerambitioner lige nu, og han venter spændt på at se, hvem han skal arbejde tæt sammen med fremover. Foto: Morten Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pihl: Jeg stemmer imod en rigsretssag!

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Viborg FF For abonnenter

Assistenten var tilfreds efter 2-2 mod AGF: - Fik svar på mange ting

Annonce