Annonce
Sport

Assistmager efter debut: Det tegner spændende

Mikkel Agger lagde op til Viborg FF's åbningstræffer mod Vendsyssel. Foto: Morten Dueholm

Angriberen Mikkel Agger fik lørdag debut for Viborg FF og stod bag oplægget til det første mål mod Vendsyssel. Holdkammerat Jeff Mensah mener, at Agger får let ved at falde til i klubben.

Annonce

Viborg: Når Viborg FF den 3. marts åbner forårssæsonen i 1. division på udebane mod Næstved, kan angrebsduoen meget vel hedde Mikkel Agger og Andreas Albers.

Det gjorde den i hvert fald i de første 45 minutter af Viborg FF's første træningskamp i 2019, som blev spillet lørdag mod superligamandskabet Vendsyssel FF. Et opgør, som Viborg FF på hjemmebane vandt med 3-2.

Og der skulle kun gå 12 minutter, før Agger og Albers lynede. Førstnævnte fandt pladsen bag Vendsyssels forsvar i venstre side og sendte et præcist indlæg ind i panden på Albers, som sikkert scorede til 1-0.

26-årige Mikkel Agger, som er ny angriber i Viborg FF og ankom til klubben tidligere på ugen, var efter opgøret ganske godt tilfreds med sin første optræden i den grønne trøje.

- Det var en ganske udmærket start, synes jeg. Det var min første kamp, så det var utroligt dejligt, sagde Mikkel Agger og satte et par ord på samarbejdet med Andreas Albers, som også scorede Viborg FF's andet mål i træningskampen.

- I og med at det var den første kamp nogensinde, hvor spillede sammen, så synes jeg, at vi fandt okay ud af det. Jo flere minutter vi får sammen, jo bedre bliver det, så det tegner til at blive rigtig spændende, sagde Mikkel Agger.

Havde du regnet med, at I kunne slå et hold, som begynder Superligaen om en uge, mens I selv spillede den første træningskamp?

- Jeg ved ikke, om jeg havde regnet med det, men det viser bare, hvor stærk vores trup er. Vi skiftede otte mand ud i pausen, og det vidner om, at vi har en sindssyg bred trup, hvor der er mange om buddet. Så det er super godt. Det her var et godt step på vejen, og vi har stadig en måned at arbejde i, så vi kan blive endnu bedre, sagde Mikkel Agger.

Andreas Albers scorede to gange mod Vendsyssel. Mål nummer to var en sand perle på langskud. Foto: Morten Dueholm
Annonce

En super fyr

Mikkel Agger har tidligere spillet sammen med Jeff Mensah i Thisted FC, og de to er nu også blevet holdkammerater i Viborg FF.

Jeff Mensah, som fik hele anden halvleg mod Vendsyssel, er rigtig glad for tilgangen af Mikkel Agger.

- Mikkel er en meget bevægelig angriber, som man kan spille i fødderne - men også i dybden. Det er en angriber, som kan lidt af det hele, og så er han en rigtig god afslutter, sagde Jeff Mensah.

Jeff Mensah synes, at han i Thisted spillede godt sammen med Mikkel Agger, og han håber, at de to også vil klikke på banen i Viborg FF. Lørdag var de dog ikke på kunstgræsset på samme tid, men måske kommer det på onsdag, når Viborg FF møder Kjellerup i årets anden træningskamp.

Samtidig mener Jeff Mensah, at Mikkel Agger som person passer fint ind i Viborg FF's omklædningsrum.

- Han er jo fra Lemvig, så han er en stille og rolig fyr med fødderne på jorden. Han er en super fyr, og det bliver nemt for ham at falde til her i Viborg. Som angriber skal du være en egoist, men Mikkel er også 100 procent holdspiller, så han passer perfekt til denne klub, sagde Jeff Mensah.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

21 vil studere ny uddannelse i Viborg

Annonce