x
Annonce
Viborg FF

Austin fyrede storkamp af i sin debut

Brandon Austin fik en fremragende debut i 1. division for Viborg FF, men han havde svært ved at glæde sig over sit eget storspil. Foto: Morten Dueholm
Brandon Austin fik en forrygende debut i Viborg FF's mål, men han havde svært ved at glæde sig.

Viborg: Viborg FF var i store problemer i anden halvleg mod Hvidovre IF, men heldigvis havde hjemmeholdet Brandon Austin mellem stængerne. Den 21-årige englænder diskede op med i hvert fald tre store redninger, og den ene af dem var ganske enkelt fænomenal.

Den kom, da Austin dykkede ned og fik hånden på Morten Nielsens afslutning fra nært hold.

Efter kampen havde Viborg FF nye engelske målmand dog svært ved at glæde sig voldsomt over sin egen indsats.

- Jeg havde nogle gode redninger, men det kan jeg ikke rigtig fokusere på, når stemningen er som den er i omklædningsrummet. Alle er skuffede og føler, at vi skulle have haft mere ud af kampen, sagde Brandon Austin.

- Men det var selvfølgelig en god følelse at få min debut og spille foran fansene, sagde den engelske målmand.

Brandon Austin mente, at Viborg FF havde chancerne til at vinde kampen - også til allersidst, hvor Christian Sivebæk headede lige forbi mål. Men tilfreds med holdets indsats var han ikke.

- I anden halvleg mistede vi kontrollen over kampen og begge hold havde flere chancer. Vi skal blive bedre til at kontrollere kampen hele vejen igennem. Det skal ikke kun være i 45 minutter, sagde Brandon Austin.

Annonce

Ikke meningen

Der var store roser til Brandon Austin fra cheftræner Jacob Neestrup efter 1-1-kampen.

- Det kunne jo ikke være meget bedre. Det var en fantastisk kamp af ham, og han var klart vores bedste spiller. Vi er ikke overraskende over, at han har det niveau, for det ser vi til træning hver gang.

- Men jeg er selvfølgelig ked af at skulle rose vores målmand for at være vores bedste mand. Det var ikke meningen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Unormale tider - unormale løsninger!

Annonce