Annonce
Navne

Farvel til skolelederen: Børge blev flaget ud

Skolens ansatte og elever bød Børge Hansen velkommen til hans sidste arbejdsdag på Viborg Ungdomsskole.

Viborg: Børge Hansen, leder af Viborg Ungdomsskole, plejer nu nok at være mand for at cykle på job - men han bor nu heller ikke langt fra Reberbanen.

Fredag var altså også en særlig dag for skolen og for dens leder gennem 18 år, for det var dagen, hvor Børge for sidste gang skulle sidde på sit kontor, passe sit arbejde og ikke mindst være synlig blandt elever og ansatte, så derfor blev han hentet ved sit hjem af Knud Gaarn-Larsen, der havde taget sin smukke gamle Ford med i dagens anledning.

Skolens elever og ansatte flagede og vinkede ham på vej det sidste stykke op ad Reberbanen.

Torsdag eftermiddag var der på ungdomsskolen en stor reception af anledning af Børge Hansens farvel. Talerne var mange, og alle hæftede de sig ved det store engagement og den energi, Børge Hansen har lagt i sit virke som leder af skolen, der siden han trådte til også er vokset ganske betragteligt, således af den nu har langt over 100 ansatte - noget af en forskel til de 15-17 stykker, der var, da Børge Hansen trådte til.

Hans afløser er fundet. Valget er faldet på 52 årige Jens Brix Grønhøj. Han kommer fra en stilling som forstander på Himmerlandscentrets Idrætsefterskole. Han begynder i sit nye job på mandag.

Store smil alle vegne - også hos Børge Hansen, der ellers er vant til at cykle.
Torsdag var der stor reception på ungdomskolen. Foto: Erik Klitte.
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce