Annonce
Rundt om Viborg

Børne-sommer på biblioteket:  Underholdning og kreativitet

Musikgruppen Heartbeat Group underholder børnene på tirsdag den 14. juli i eller uden for Karup Bibliotek som en del af Viborg Bibliotekernes sommerprogram. Foto: Kristoffer Juel Poulsen
Annonce

Karup: Børn i Karup og omegn kan også se frem til at få gavn og glæde af, at Viborg Kommune har fået 3,8 millioner kroner af regeringens pulje til sommerferieaktiviteter.

I ugerne 27 til og med 32 vil der hver tirsdag eftermiddag fra klokken 14 til 16 være forskellige, kreative tilbud på Karup Bibliotek. Hver uge med et nyt tema.

Det begyndte i denne uge med en drageworkshop, hvor børnene byggede deres egen drage til sommerbrug.

Tirsdag den 14 juli er der koncert med musikgruppen Heartbeat. Udendørs hvis vejret er godt. Ellers inde på selve biblioteket.

Et par uger senere står den på teaterunderholdning. Teatergruppen Dansk Rakkerpak viser forestillingen "Tam - vild", der betegnes som gadeteater og derfor meget passende opføres uden for biblioteket.

"Det er skønt at kunne tilbyde et ekstra fint og gratis børneprogram denne sommer, hvor mange familier måske er lidt mere hjemme end normalt. Vi glæder os til at se rigtig mange børn på Karup Bibliotek," siger børnekulturkonsulent Rikke Skovsbo, Viborg Kommune, i en pressemeddelelse.

Man kan læse mere om de forskellige arrangementer på Viborg Bibliotekernes hjemmeside, viborgbib.dk, og på bibliotekernes Facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Viborg HK For abonnenter

En måned og tre kampe inde i sæsonen - Viborg HK ligger på den forventede formkurve

Annonce