Annonce
Læserbrev

Børneafdelingen. Et fantastisk samarbejde går tabt

Annonce

Læserbrev: Det burde egentligt være ret simpelt – en leder opnår resultater gennem sine medarbejdere. Nu står vi så tilbage med en lang række børn og pårørende, som er utrygge ved situationen på regionshospitalets børneafdeling.

Alt sammen noget vi rigtigt fint kan læse gennem de lokale medier, mens vores ambulanttider bliver aflyst af mystiske årsager, og vi får absolut ingen info fra regionshospitalet om, hvad der så skal ske. Vi er meget bekymret, når der tegner sig en tendens til at stort set samtlige kompetencer og ressourcer inden for børneområdet rejser eller fyres fra afdelingen.

Når en hel personalegruppe siger fra, må ledelsen være klar til at tag konsekvensen af medarbejderflugt, eller tage kampen op og får løst udfordringerne. Når selve ledelsen på regionshospitalet vælger fuldstændigt at negligere problemstillingen, mens kompetencerne forsvinder, og det politisk niveau blot spiller den tilbage til ledelsen, så er det åbenlyst for alle, at det på ingen måde hænger sammen.

Konsekvenserne er fatale. Vi står med en stribe børn, som ikke får den kompetente behandling. Pårørende og det tværfaglige samarbejde får ikke den rette lokale vejledning og guide til håndtering og behandling af vores børn. Det har været et fantastisk samarbejde med børneafdelingen, som nu går tabt.

Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce