Annonce
Bjerringbro

Børnebørn trak vinderbil i Bjerringbro Chancen

Charlotte Steffensen og sønnen Victor i vinderbilen til en værdi af 115.000 kroner , som var hovedgevinsten i Bjerringbro Chancen. Privatfoto
Vinderbilen går til ægtepar fra Lemming ved Kjellerup, som er på ferie på Læsø

Bjerringbro: Når man har nummer 11 på sin håndboldtrøje, så bringer det tilsyneladende held i spil. Det gjorde det i al fald for 14-årige Victor og lillebror Frederik på 11 år fra Ørum, da de tirsdag på bedsteforældrenes vegne trak et vinderlod i Bjerringbro Chancen.

Bedsteforældrene Ulla og Erik Nielsen fra Holm ved Lemming er i øjeblikket på ferie på Læsø, og derfor fik de to børnebørn fra Ørum æren af at vælge en af de 20 postkasser, hvor der er gavebeviser på de 20 dyreste gevinster.

- Victor foreslog, at vi skulle vælge postkasse nummer 11,  fordi det både er hans og Frederiks nummer på håndboldtrøjen, og det var Frederik enig i, og så stod vi pludselig med en kuvert med et billede af en bil, som altså var hovedgevinsten, fortæller drengenes mor Charlotte Steffensen.

Annonce


Victor foreslog, at vi skulle vælge postkasse nummer 11,  fordi det både er hans og Frederiks nummer på håndboldtrøjen, og det var Frederik enig i, og så stod vi pludselig med en kuvert med et billede af en bil, som altså var hovedgevinsten.

Charlotte Steffensen, Ørum.


- Victor spiller på Bjerringbro FHs  U13 hold, og da han skulle til træning, så kunne vi trække gevinsten for mine forældre, som er på ferie på Læsø. Inden vi gik ind i hallen, jokede jeg med, at det nok var en vase eller et par solbriller, men det var altså en bil, fortæller Charlotte Steffensen.

Faktisk havde drengene også en andel i, at bedsteforældrene havde købt lodsedlerne.

- Mine forældre købte de sidste to lodsedler, som vi havde fået til at sælge videre for klubben, men da de er på ferie på Læsø, så overlod de det til os at trække gevinsten, tilføjer hun.

- Jo de blev lettere forvirrede, da jeg ringede til dem, og de havde svært ved at tro på, at det var rigtigt. De mente, at jeg godt kunne tale med avisen om det, så de havde tid til at sunde sig over den gode nyhed. De har guldbryllup senere på året, så det er jo en fin gave at få på forskud, men måske sælger de bilen, for min far er en stor mand, som vil have svært ved at komme ind i den lille bil, siger hun.

Bjerringbro Chancen har ti års jubilæum i år, men da den årlige handels- og familiemesse blev aflyst på grund af corona-restriktionerne, så foregik udtrækningen online fra idrætsparken søndag eftermiddag.

Her var der kun to af de 20 hovedpræmievindere, som kom igennem på telefonen. Senere på dagen kom en vinder til idrætsparken for at hente sin gevinst. Mandag dukkede så endnu tre vindere op for at hente en af hovedgevinsterne, og en af dem var så den lille hvide Toyota Aygo, som er sponsoreret af Lihn & Boi.


Charlotte Steffensen med sønnerne Victor og Frederik kunne glæde sig over, at de trak hovedgevinsten til bedsteforældrene. Privatfoto Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Viborg HK-målvogter kåret til årets talent - Vandt en jordskredssejr

Annonce