Annonce
Viborg

Børnevenlig sankthansaften i vente

Der er lagt op til en børnevenlig sankthansaften på Borgvold i år. Arkivfoto: Morten Dueholm.

Viborg: Der bliver drøn på Midsommervisen, når sankthans samler alle - børn, unge, voksne, gamle og barnlige sjæle - til ét sankthansbål på Nørresø ved Borgvold.

Fra klokken 13 til 16 inviterer Snapsting for Børn hele familien til en hyggelig familiedag på Borgvold. Her har børn op til 12 år mulighed for at lave en masse spændende aktiviteter.

Man kan bygge egen fløjte, slås med skumsværd, lave en animationsfilm og møde Klovnen Luni Smil. Man kan også hilse på en masse kæledyr og høre koncert med Ole Kibsgaard og hans venner fra Danmarks Underholdningsorkester.

- Snapsting har i alle årene holdt en sankthansfest for børnene og en for de voksne. I år vil vi gerne afslutte Snapsting for Børns flotte familiedag med en fælles fejring af midsommeren for hele familien Viborg, så vi glæder os til at se rigtig mange – i alle aldre – på Borgvold søndag den 23. juni, siger Mette Hagen, projektleder på Snapsting.

Når Snapsting for Børns familiedag slutter, forsætter det med den store fælles fejring af sankthans. Her er traditionerne fastholdt med pandekager, musik, taler og bål.

Sankthansbålet bliver tændt klokken 19.45, lidt tidligere end det plejer af hensyn til børnefamilierne.

/dos

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg HK For abonnenter

Karakterbogen: Flere spillere scorer højt efter forgæves fight

Annonce