Annonce
Viborg

Bach Gruppen i stormvejr – men husk også de positive bidrag

Henrik Hansen. Erhvervsdirektør Viborg. - bedre

Læserbrev: I nogle uger har én af vores meget markante, lokale virksomheder, Bach Gruppen, været genstand for stor medieomtale – og desværre af negativ karakter. Når det sker, kan der hurtigt skabes et indtryk af, at alt omkring virksomheden er negativt, men heldigvis er tingene sjældent så sort-hvide.

Jeg kan og vil ikke forholde mig til de konkrete sager, da de jo bliver undersøgt grundigt lige nu med henblik på at få afklaret, hvilke problemer der er, og hvad der skal gøres for at løse dem. Hvis der er sket fejl, bevidst eller ubevidst, så skal de naturligvis rettes og evt. konsekvenser skal tages.


Annonce

Men for mig ændrer sagerne ikke på, at Bach Gruppen gennem flere årtier har bidraget positivt på mange områder til udviklingen i Viborg Kommune.


Men for mig ændrer sagerne ikke på, at Bach Gruppen gennem flere årtier har bidraget positivt på mange områder til udviklingen i Viborg Kommune. Virksomheden har bidraget med mange ressourcer, når det gælder udvikling inden for både erhverv, sport, kultur og uddannelse. Ofte har det været Bach Gruppen, der har hjulpet projekter og initiativer det sidste stykke for at kunne nå i mål, og mange inden for de nævnte områder ved, at de sjældent er gået forgæves, når de har spurgt Bach Gruppen om hjælp.

Derfor håber jeg også på, at der snarligt kommer styr på de projekter, der bliver undersøgt, både i Kbh. og lokalt i Viborg. For vi har brug for Bach Gruppen i Viborg som en fortsat positiv bidragsyder, der tør handle, når andre tøver – og dermed er med til at sætte ting i gang, der ellers ikke ville blive realiseret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce