Annonce
Viborg

Bach Gruppen svarer på kritikken af p-kælder: Billederne kan ikke bruges som dokumentation

Det er blandt andet dette billede af en hullet betonkonstruktion, der ifølge Bach Gruppen ikke kan bruges som dokumentation for byggeriets generelle kvalitet.
I et mailsvar til folkebladet oplyser Bach Gruppen, at billederne fra den udskældte parkeringskælder i banebyen ikke dokumenterer byggeriets generelle kvalitet.

Viborg: Siden torsdag aften har en parkeringskælder under et nybyggeri i Viborg Baneby skabt overskrifter i både folkebladet og flere landsdækkende medier.

Folkebladet stillede fredag morgen en række spørgsmål til Bach Gruppen om kælderen, der på flere billeder fremstår slidt, revnet og ganske enkelt i dårlig stand.

I et skriftligt svar oplyser Bach Gruppen nu gennem kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese, at byggeriet af parkeringskælderen langt fra er færdigt, og at billederne af den derfor ikke kan bruges som dokumentation af den generelle kvalitet af byggeriet.

Annonce

I en TV2-artikel fra torsdag eftermiddag trådte en række eksperter og professorer med speciale i betonkonstruktioner frem med en heftig kritik af det, de så på billederne.

Denne kritik klinger dog hult ifølge Bach Gruppen.

- Så vidt vi er orienteret, så er ingen af de omtalte eksperter i historierne blevet forelagt disse oplysninger (om at byggeriet endnu ikke er færdigt, red.), hvorfor deres udsagn næppe kan betragtes som valide, skriver virksomheden gennem kommunikationsbureauet.

Fjern billederne

I mailsvaret til folkebladet lægger Bach Gruppen særligt vægt på, at billedmaterialet, som folkebladet - og andre medier - bringer, efter sigende skulle være fremskaffet ulovligt.

- Det stammer fra en byggeplads, som er tydelig afspærret for offentligheden, og desuden er der tale om privat grund. Dette for at understrege, at dokumentationen til historierne fra disse medier er tilvejebragt ved ulovlig indtrængen, lyder det.

I mailen understreger Bach Gruppen, at parkeringskælderen først skal stå endeligt færdig i maj 2021.


Så vidt vi er orienteret, så er ingen af de omtalte eksperter i historierne blevet forelagt disse oplysninger (om at byggeriet endnu ikke er færdigt, red.), hvorfor deres udsagn næppe kan betragtes som valide

Bach Gruppen via kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce