Annonce
Viborg

Bag historien: Hvorfor bruge en hel arbejdsdag på en fodboldkamp?

Viborg FF spillede i Sønderborg tirsdag aften. Det var langt væk og kampen var ikke særlig spændende, men der var mange, der fulgte med via folkebladets hjemmeside. Foto: Viborg FF
Folkebladet bruger masser af ressourcer på at sende journalister rundt i landet for at se fodbold eller håndbold. Det er noget, som læserne kan lide - og derfor er det kræfterne og køreturene værd.

Viborg: Hvorfor hulen kører vi helt til Sønderborg for at se sådan en kamp?

Et af redaktionens ret bramfri ehoveder bød ind med et spørgsmål, da jeg onsdag fortalte nogle af de fodboldinteresserede journalister om min tur til Sønderborg Stadion, hvor jeg tirsdag aften så VFF spille sig videre i pokalturneringen ved at vinde 4-0 over jyllandsserieholdet FC Sønderborg.

Og spørgsmålet er da relevant nok. For er det værd at bruge godt og vel en arbejdsdag på en kamp, hvor vi mere eller mindre kender udfaldet på forhånd?

Svaret er et rungende ja. Især da hvis man kigger på læsertal på nettet. Cirka 1000 brugere besøgte folkebladets liveblog i løbet af kampen. Til orientering kan jeg fortælle, at der på stadion var 364 mennesker.

Og ydermere var både referat, karakterbog og andre historier blandt de 20 mest læste historier tirsdag aften og onsdag formiddag.

Sådan er det ofte, når Viborg FF spiller kamp.

En del af vores eksistensberettigelse er, at vi dækker det lokale fodboldflagskib tæt, og det gør vi gerne.

Især fordi vi også oplever, at folk faktisk gerne betaler for de produkter, vi leverer. Et PLUS-abonnement koster kun 49 kroner om måneden - og alene fra tirsdagens kamp leverede jeg fire PLUS-artikler (liveblog, karakterbog, analyse og interview-historie), som kun kan læses, hvis man betaler.

I løbet af en måned bliver det altså til mange PLUS-historier, så for sølle 49 kroner om måneden køber man sig faktisk adgang til rigtig meget. Og så er man samtidig med til at sørge for, at vi kan blive ved med at dække lokalområdet og ikke mindst Viborg FF tæt.

Annonce
Danni Kristensen, sportsredaktør
Annonce
Forsiden netop nu
112

Betjente var sikre i deres sag, da de nåede frem: Anholdt 71-årig havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce