Annonce
Sport

Bagspiller inden møde med bundhold: Vi vil rigtig gerne give vores publikum en god oplevelse

Efter en fesen holdindsats mod Ajax håber Kristina Jørgensen på at kunne give sit hjemmepublikum en god oplevelse mod EH Aalborg. Arkivfoto: Ole Nielsen

Viborg HK's bagspiller Kristina Jørgensen vil hellere end gerne give klubbens fans en god oplevelse mod bundholdet EH Aalborg, men hun minder om, at alt kan ske i ligaen i denne sæson.

Viborg: Søndag møder Viborg HK bundproppen EH Aalborg i kvindernes håndboldliga. EH Aalborg har kun vundet to gange i hele sæsonen og er det ligahold, som har indkasseret flest mål - mere end 28 i snit per kamp. Derfor ligner det umiddelbart en oplagt mulighed for Viborg HK til at få gang i angrebsspillet på hjemmebane foran eget publikum.

- Vi vil gerne vise vores tilskuere, at vi er gode til at spille håndbold, og vi vil gerne give dem en god oplevelse. Vi håber selvfølgelig på to point og vil kæmpe med alt, hvad vi har, men vi har jo set, at alt kan ske i ligaen i denne sæson, siger Kristina Jørgensen.

Viborg HK imponerede sidste søndag med en sejr på udebane over Besancon i EHF Cuppen, mens indsatsen nærmest var jammerlig onsdagen efter mod Ajax i ligaen. Nu venter EH Aalborg, som kæmper hårdt for at undgå den direkte nedrykning til 1. division, mens Viborg HK jagter point for at komme med i slutspillet.

- Jeg forventer en kamp med vildt meget intensitet. Det er to hold, som vil slås for det, og som gerne vil løbe en masse. Aalborg-spillerne ved, at de skal score en del af de lette kontramål, hvis de skal have en chance for at vinde over os, og det er et hold med nogle hurtige fløje, siger Kristina Jørgensen.

Annonce

Klart den vigtigste spiller

Den helt store Aalborg-profil finder man dog ikke på fløjen. Det er nemlig bagspilleren Laura Damgaard, som efter denne sæson skifter til Viborg HK. Hun er i øjeblikket den tredjemest scorende spiller i ligaen.

Kristina Jørgensen kender Laura Damgaard ret godt fra dengang, de var holdkammerater i Skanderborg. Det var i sæsonen 2016/17.

- Hun er Aalborgs klart vigtigste spiller. Det gælder om at ramme hende med den rette timing i vores forsvar, for hun er en god duelspiller. Hun har især en stærk Radjenovic-finte (finte, hvor man fører skudarmen hen over modstanderens skulder, red.) , siger Kristina Jørgensen.

Viborg HK duellerede også med EH Aalborg tilbage i oktober sidste år. Det møde endte med en sejr på 31-24 til Kristina Jørgensen og holdkammeraterne.

Søndag aften får vi svaret på, om Viborg HK kan gentage kunststykket. Der er kampstart klokken 14 i Vibocold Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Tre år med collager

Annonce