Annonce
Sport

Bakken Bears fortsætter de gode europæiske takter

Med en hjemmesejr over tyske Medi Bayreuth fik Bakken Bears en perfekt start på andet gruppespil i Europe Cup.
Annonce

De danske basketballmestre fra Bakken Bears fik en perfekt indledning på anden fase af gruppespillet i årets Fiba Europe Cup.

Hjemme i Aarhus blev tyske Medi Bayreuth slået med 110-92 efter en kamp, hvor Bakken Bears viste flot angrebsspil gennem det meste af kampen.

Især Ryan Evans imponerede med sine 26 point, 13 rebounds og 5 assists i kampen, hvor Bakken Bears især var dominerende i reboundstatistikken, som blev vundet 42-21.

Gæsterne kom foran 2-0, men derefter var tyskerne aldrig foran i kampen igen.

Hjemmesejren blev grundlagt i kampens første halvdel, hvor danskerne vandt første og anden periode med henholdsvis 25-16 og 31-21.

Det gav en komfortabel pauseføring på 56-37, som de tyske gæster aldrig fik gjort et seriøst indhug i.

Selv om Medi Bayreuth vandt tredje periode med 27-23, holdt hjemmeholdet dem fra livet i sidste periode og udbyggede endda føringen en smule, så det endte med en sejr på 18 point.

Bakken Bears vandt sin pulje i den første gruppefase af turneringen efter fem sejre og et enkelt nederlag i de seks kampe.

I gruppespillets anden fase er aarhusianerne foruden Medi Bayreuth i gruppe med portugisiske Benfica og belgiske Spirou.

De to bedste hold i hver af de fire grupper avancerer til kvartfinalerne, der spilles til marts.

Netop kvartfinalerne blev endestationen for Bakken i sidste sæsons udgave af turneringen.

Bakkens næste kamp i gruppespillet er 18. december, hvor man gæster Spirou. Derefter følger yderligere to udekampe, inden man slutter med to kampe i egen hule.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce