Annonce
112

Ballade på Zwei Grosse Bier Bar: Politiet rykkede ud tre gange på én nat

Tre gange på én nat rykkede en politipatrulje ud til Zwei Grosse Bier Bar, hvor dørmanden var kommet på overarbejde. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Viborg: Hele tre gange i løbet af natten til søndag måtte betjente tage den korte tur fra politistationen på Rødevej og over til naboerne på Zwei Grosse Bier Bar på Fælledvej.

Først var det på grund af en 31-årig mand, som kommer fra Højslev. Beværtningens dørmand havde klokken 22.29 taget ham med et halvt gram amfetamin på lommen, og derfor kontaktede han politiet, som kom og beslaglagde stoffet.

Da klokken havde passeret midnat, ringede dørmanden igen til politiet. Denne gang var en 28-årig herningenser blevet taget i besiddelse af en totenschlæger, som er et ulovligt slagvåben. Denne kom politiet også over for at beslaglægge.

En time senere - nemlig klokken 1.20 - var den selvsamme 28-årige igen på spil.

Selvom han netop var blevet taget med våbnet, forsøgte han at komme ind på Zwei Grosse Bier Bar, og det fik han altså ikke lov til. Da politiet kom for at tale med ham, kaldte han betjentene for alverdens grimme ting, så derfor fik han sig også en sigtelse for brud på ordensbekendtgørelsen, oplyser Peter Justesen fra lokalpolitiet mandag morgen.

/ISKEL

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce