Annonce
Navne

Bankdrømmen blev indfriet i en moden alder

Rebecca Dyring Friis er ny bankrådgiver for private kunder i Jyske Bank i Viborg. Foto: Thomas Mark

Viborg: Hvis man er privatkunde i Jyske Bank i Viborg, kan man meget vel støde på et nyt ansigt i den kommende tid.

Rebecca Dyring Friis på 34 år blev 1. maj ansat som bankrådgiver i Sct. Mathias Gade 21 – blot et halvt år efter, at hun blev færdiguddannet. Det skete hos Nordea.

Inden da har Rebecca Dyring Friis arbejdet som ejendomsmægler hos EDC og siden juridisk sagsbehandler hos Bach Gruppen, men i mange år har det været en drøm for viborgenseren at komme ind i bankverdenen.

- Jeg kom ud som ejendomsmægler i 2008, hvor der ikke var så frygtelig meget at lave. Vi måtte kæmpe for det. I 2010 indså jeg, at jeg ikke kunne tjene til min egen løn. Så kom muligheden for at komme ud til Bach Gruppen – og her skete der noget, hvor jeg kunne lære en masse ting, fortæller Rebecca Dyring Friis og fortsætter:

- Da mit yngste barn blev halvandet år, tænkte jeg, at nu skulle det være. Jeg savnede kundekontakten - det er det, der giver mig energi. At tale med almindelige mennesker, der er ligesom mig og dig, som har brug for rådgivning til deres privatøkonomi.

Rebecca Dyring Friis har slået sig ned med sin mand og to børn – nu på tre og seks år – i Viborgs vestlige del bare 400 meter fra barndomshjemmet.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Viborg HK For abonnenter

Karakterbogen: Flere spillere scorer højt efter forgæves fight

Annonce