Annonce
Bjerringbro

Batik-eksperiment gav blå 'smølfehænder'

Pigerne på tredje årgang nød at arbejde med batik i sfo'en. Privatfoto
I Egeskovskolens sfo har man eksperimenteret med batik - det var en stor succes.

Bjerringbro: Det var et være griseri, men samtidig også en kæmpe succes, da elever fra tredje årgang i Egeskovskolens sfo i sidste uge kastede sig over kunsten at farve tøj med batikfarver.

Det fortæller pædagog hos Egeskovskolens sfo Gitte Schultz, der var glædelig overrasket over den store opbakning til aktiviteten.

- Næsten alle børnene havde en trøje med, som de måtte farve. Det var et værre griseri, og et par piger fik blå ”smølfehænder” af det farvede vand, siger Gitte Schultz med et smil og fortsætter:

Annonce

- Alle børnene var indforstået med, at det var et eksperiment, og at vi ikke rigtig vidste, hvordan resultatet ville blive.

Det viste sig dog at gå rigtig godt.


Vi havde den hyggeligste dag, og vi har aftalt at gøre det en gang mere inden sommerferien

Gitte Schultz, pædagog hos Egeskovskolens sfo


Alle børnene fik hver noget garn, som de skulle vikle stramt omkring tøjet og prøve at lave forskellige mønstre.

Dagen efter havde alle eleverne deres ny-farvede trøjer på i skole. Privatfoto

- Det klarede de super godt, og alle var tilfredse. Nogle ville blande de to farver, blå og pink, så der var mere spil i farverne, siger Gitte Schultz, der synes, at det er dejligt, at man i sfo´en, trods corona-restriktioner, kan give børnene nogle gode oplevelser.

- Vi havde den hyggeligste dag, og  vi har aftalt at gøre det en gang mere inden sommerferien, fortæller Gitte Schultz, der også glæder sig over, at børnene dagen efter kom i skole med deres nye batikfarvede trøjer på.

Der skulle gøres ekstra rent efter batik-dagen, og nogle af børnene fik også blå hænder af det farvede vand. Men alle havde det sjovt. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Viborg FF-træner tripper efter at komme i sving - har en måned til at finpudse og skærpe superligaholdet

Viborg

Så blev det alligevel til en hvid hue

Viborg FF For abonnenter

Trænerlegenden Ove C. har altid set et kæmpe potentiale i Viborg FF: Vi blev kaldt de grå mus - men vi var de kloge og flittige mus, som kunne slå de andre

Annonce