Annonce
Viborg FF

Beæret Grønning om jubilæums-markering: - En stor ære for mig, at være anfører i en klub med så lang en historie

Shamrock Ultras og ungdom havde pyntet tribunen med bannere med navne på både legender, store navne og nogle af klubbens nuværende spillere. Foto: Johnny Pedersen
Jeppe Grønning var stolt af at kunne spille med Jakob Glerups navn på trøjen i kampen mod FC Fredericia. Han havde også rosende ord til klubbens fans, som havde pyntet langsiden inden kampen.

Fodbold: I den seneste tid har Viborg FF fejret klubbens 125-års jubilæum. Det er blandt andet sket med plakater rundt omkring i byen, fyrværkeri og flere andre tiltag.

Fejringerne og markeringerne kulminerede foreløbigt lørdag eftermiddag, da VFF hjemme tog imod FC Fredericia.

Allerede inden kampen kunne det ses, at fansene fra Shamrock Ultras og ungdom havde pyntet stadions ene langside. Her hang der bannere med navnene på mange af klubbens legender, nuværende spillere og også nogle af truppens lokale unge talenter Sofus Berger og Tobias Bech.

Annonce

Også Jeppe Grønning var et af de navne, som var at spotte på tribunen.

- Det er helt vildt som spiller at mærke, at i den her tid, hvor der ikke kan komme tilskuere, så formår fansene stadig at skabe rammer, hvor man kan mærke, hvor mange der følger med og støtter op om os, sagde Jeppe Grønning efter kampen.

Jeppe Grønning (13) ledte som sædvanlig VFF-spillerne på banen. Foto: Johnny Pedersen

- Det er så mega motiverende, at folk sætter pris på det arbejde, vi laver hver dag. Jeg ved, hvor mange der vil have, at vi vinder, og som anfører føler jeg et kæmpe ansvar for, at være med til at lede klubben i den rigtige retning, sagde Jeppe Grønning.


Det er så mega motiverende, at folk sætter pris på det arbejde, vi laver hver dag. Jeg ved, hvor mange der vil have, at vi vinder, og som anfører føler jeg et kæmpe ansvar for, at være med til at lede klubben i den rigtige retning

Jeppe Grønning, VFF-anfører.


Undervejs i kampen spillede VFF-mandskabet i specialdesignede jubilæumstrøjer. Bag på spillernes trøjer stod navne som Ralf Pedersen, Hermann Brügmann, Helge Larsen, Finn Døssing - og så Jakob Glerup som prydede ryggen på dagens VFF-anfører Jeppe Grønning.

Spillerne optrådte denne gang med nogle af legendernes navne på ryggen. Foto: Johnny Pedersen

- Det viser, at vi er en klub med historie, og derfor er det også en stor ære for mig, at være anfører i en klub med så lang en historie og så mange der bakker op. Det er med til at holde mig skarp, sagde Jeppe Grønning.

Han havde efter kampen også overskud til, at sætte nogle ord på, hvad det vil betyde for ham, at kunne være med til at rykke klubben op i Superligaen.

- Vi ved, hvor hurtigt det kan vende, så fansenes opbakning er med til at motivere os til hele tiden at holde os på toppen. Så kan vi komme op, hvor meget af vores historie er skabt, og hvor jeg jo også synes, at klubben hører til, sagde Jeppe Grønning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Stor fed camembert af lyd i Tinghallen

Sport

Se video: Gode finalefornemmelser hos Viborg HK inden afgørende DM-semifinale

Annonce