Annonce
Bjerringbro

Beatles-band spiller op i Bjerringbro

Der bliver med garanti syng-med-faktor, når kopibandet The Repeatles går på scenen i Bjerringbro den 31. maj. Pressefoto.
I slutningen af måneden går der Beatlemania i Bjerringbro. Danmarks måske bedste Beatles-band skal spille i forbindelse med kulturfestivalen.

Bjerringbro: Det er ikke Paul McCartney, John Lennon og kompagni, der skal spille i Bjerringbro i slutningen af måneden, men det er alligevel det tætteste, man overhovedet kan komme på det ægte The Beatles herhjemme.

Det er orkestret The Repeatles, der fredag den 31. maj spiller op i teltet ved Gudenåen i forbindelse med Bjerringbros kulturfestival. The Repeatles kalder sig selv Danmarks bedste Beatles-band, og hvor end de spiller, trækker de stort set fulde huse hver gang.

Der er garanti for syng-med-faktor, når The Repeatles fortolker sangene fra det legendariske Liverpool-band fra 60'erne. Publikum får mulighed for at skråle med på "She Loves You", "With a Little Help from My Friends", "Here Comes the Sun", "Let It Be", og mange, mange flere. Bandet lover, at det vil spille både de allertidligste og de senere Beatles-numre.

Annonce

Indlevende koncertoplevelse

The Repeatles tæller to af Danmarks bedste Beatles-sangere i Peter Smith og Brian Jensen, suppleret af rutinerede Robert Mulder på bas, Karsten Mansa bag trommerne og Asger Ahn ved tangenterne.

Bandet begyndte i 1980 - nærmest som en chokreaktion på mordet på John Lennon - og spillede en mindekoncert for ham kort tid derefter. Bandet har været på banen i mere end et kvart århundrede og spillet hundredvis af koncerter overalt herhjemme i Danmark, men også i Sverige, England, Tyskland og Grønland.

- Repeatles slækker aldrig på kvaliteten og er en garanti for en veludført, indlevende koncertoplevelse, lover bandet i en pressemeddelelse.

Inden Beatles-koncerten i teltet ved Gudenåen den 31. maj vil der være spisning klokken 18. Efter maden er der opvarmning ved The Jude Leighton Quintet, og klokken 21.15 indtager The Repeatles scenen. Koncerten koster en flad 50'er - og med spisning er prisen 200 kroner.

Billetter kan købes på billetter.bemaerkedage.dk, og overskuddet fra billetsalget går ubeskåret til Rotarys godgørende projekter.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Myndigheder advarede mod lungekræftskanning: Sygehuse fortsatte alligevel med forkert kræftskanning i et år

Annonce