Annonce
112

Beboere fra tre huse måtte ud på gaden: Væltet stearinlys kan være skyld i brand

Et væltet stearinlys kan være skyld i en brand i et rækkehus torsdag aften. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe
Annonce

Skals: Ingen mennesker eller dyr kom noget til ved en brand i Skals torsdag aften - men beboere fra tre huse måtte ud at stå på gaden i efterårskulden.

Branden blev anmeldt klokken 20.30, og den første melding gik på, at den skyldtes et væltet stearinlys, oplyser indsatsleder ved Midtjysk Brand og Redning, Vagn Erik Jensen.

Han og hans mandskab var ved rækkehuset på Trangbækvej kort tid efter anmeldelsen. Det var det midterste af rækkehusets tre boliger, der var ramt af branden, og da brandfolkene ankom til stedet, var beboerne fra alle tre huse kommet ud på gaden for en sikkerheds skyld.

To af brandvæsenets røgdykkere gik straks ind for at slukke branden.

- Der var meget røg derinde, men det var begrænset, hvad der var brandmæssigt, så det fik vi hurtigt slukket og ventileret, siger Vagn Erik Jensen.

Brandfolkene var på stedet i op til en time. Den midterste bolig var efterfølgende sodskadet, men ellers var der ikke de store skader efter branden.

I løbet af fredagen vil politiet undersøge stedet yderligere og forsøge at fastlægge en årsag til branden, oplyser lokalpolitiet i Viborg fredag morgen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce