Annonce
Viborg

Beboere hørte larm fra kælderen: Tyve med boltsaks taget på fersk gerning

Det var under lejlighederne på Danmarksvej vest for Indre Ringvej, at to unge tyve natten til tirsdag blev taget på fersk gerning. Foto: Google.
Annonce

Viborg: To unge indbrudstyve blev i nat, natten til tirsdag, taget med bukserne helt nede om anklerne, da de var i gang med at bryde ind i et kælderrum på Danmarksvej i Viborg.

Klokken 3.40 havde nogle beboere i ejendommen ringet til politiet, fordi de hørte larm fra kælderen.

Det fortæller politikommissær Jesper Brøndum fra lokalpolitiet i Viborg.

Allerede efter fem minutter var en politipatrulje på stedet, og da betjentene kom ned i kælderen, fik de straks øje på to unge mænd, som netop var i gang med at klippe låsene til kælderrummene op.

Mændene var kommet ind i kælderen ved at knuse en rude.

- Vi tog dem med fingrene i kagedåsen. Da betjentene kom frem, stod to unge mænd og klippede hængelåse op med en boltsaks, mens de havde lagt tyvekoster til rette på gulvet, fortæller vagtchef i Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Claumarch til Tv Midtvest.

Inden politiet kom til kælderen, havde de to tyve nået at bryde ind i otte aflåste rum.

De to tyve, en 20-årig mand fra Viborg og en 24-årig fra Aarhus, blev sigtet for indbruddene, og da den 20-årige i forvejen er godt kendt af politiet, og fordi han tidligere er straffet for lignende kriminalitet, vil han i løbet af tirsdagen blive fremstillet i grundlovsforhør, oplyser Jesper Brøndum.

Annonce
Annonce
Danmark

Færre kommuner rummer alle klasser

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce