Annonce
Rundt om Viborg

Beboerforening er klar til foråret

Vroue Beboerforening indleder aktiviteterne i det nye år med vinsmagning. Arkivfoto: Preben Madsen.
Annonce

Vroue: Vroue Beboerforening er klar med programmet for forårets aktiviteter over de kommende måneder og henover sommeren.

Lørdag den 1. februar er man klar med det første arrangement i det nye år, og det er luksus-vinsmagning, hvor der er besøg fra "Hjemmets vine" i Spøttrup, der byder på en speciel smagsoplevelse med seks forskellige vine og en lille ret til hver. Der er et begrænset antal pladser til vinsmagningen.

Den 21. marts er det muligvis også lidt vin på bordene, når der venter rundtur til forskellige værter, når Vroue holder sin egen udgave af konceptet Running Dinner. Aftenen afsluttes, efter at man altså har spist tre retter ved skiftende værter, med at man samles til fælles festivitas. Påsken markeres også af beboerforeningen. Det sker 2. påskedag, hvor der er æggejagt og kage-konkurrence i præstegårdshaven. Der er også fællessang til kaffen og vandrepokal til den lokale mesterbager.

Beboerforeningen er også arrangør, når der er affaldsindsamling den 26. april, og det samme gælder sankthans-festen den 23. juni, som byder på fællesspisning, taler, sang og bål. Til august er der igen byfest over to dage med åben bar om fredagen og aktiviteter henover lørdagen og fest om aftenen. Der arbejdes også med at lave en efterårsfest i samarbejde med Sjørup Forsamlingshus, inden der er generalforsamling for beboerforeningen den 1. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Bagkanten: Det er svært at være pessimistisk på Viborg FF's vegne

Annonce