Annonce
Erhverv

Beierholm giver alle medarbejdere gavekort til lokale oplevelser

Sektionsleder Jørgen Jakobsen i Beierholm kan fortælle, at alle medarbejdere får et gavekort på 1200 kroner til lokale oplevelser. Arkivfoto: Preben Madsen
Folketinget har netop vedtaget en ny midlertidig lov, der giver mulighed for, at arbejdsgivere kan give deres medarbejdere en skattefri corona-gave til en værdi af op til 1200 kroner.

Viborg: Beierholm i Viborg har besluttet at give alle sine medarbejdere et gavekort på det tilladte beløb på 1200 kroner til en eller flere lokale oplevelsesvirksomheder - herunder restauranter, hoteller og forlystelser i form af museer, teatre, biografer:

- Vi synes, at det er et rigtig godt initiativ fra politikernes side. Mange medarbejdere i landets virksomheder har arbejdet hjemmefra i månedsvis, og det her kan måske give lidt opmuntring. Samtidig ved vi qua vores store antal af kunder inden for oplevelsesbranchen, at pengene falder på et tørt sted hos mange. Det er en af de brancher, der har været hårdest ramt af nedlukningen, og derfor er det sympatisk, at politikerne har øremærket pengene til netop restauranter, hoteller og forlystelser, forklarer sektionsleder Jørgen Jakobsen fra Beierholm i Viborg.

For at corona-gaven er skattefri for den enkelte medarbejder, skal den gives i 2021, og gavekortet har ikke indflydelse på den øvrige beløbsgrænse for personalegoder, der ligeledes er 1200 kroner i 2021.

Annonce

Gavekort til 1300 medarbejdere

Det er ikke kun i Viborg, men samtlige 1300 Beierholm-medarbejdere fordelt over hele Danmark, der får et gavekort på 1200 kroner. Det svarer til godt halvanden million kroner, der herved kan benyttes i oplevelsesbranchen.

Hos Beierholm er det den lokale afdeling, der bestemmer, hvilken del af oplevelsesbranchen gaven skal øremærkes til, og det er ifølge Jørgen Jakobsen vigtigt, at pengene kommer ud at arbejde lokalt:

- Det er vigtigt for os, at vi støtter det lokale erhvervsliv. Vi kender de lokale virksomheder i området og ved, hvor pengene gør gavn, og vi er glade for på den måde at kunne give en lille økonomisk håndsrækning. Hvis flere gør det samme, kan det faktisk godt batte noget, siger Jørgen Jakobsen, der opfordrer andre virksomhedsledere til at gøre det samme, hvis de har mulighed for det.

Han understreger dog, at det langt fra er alle virksomheder, der har råderum til det på nuværende tidspunkt.


Det er vigtigt for os, at vi støtter det lokale erhvervsliv. Vi kender de lokale virksomheder i området og ved, hvor pengene gør gavn, og vi er glade for på den måde at kunne give en lille økonomisk håndsrækning.

Jørgen Jakobsen, sektionsleder Beierholm Viborg


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

VFF-træner har respekt for toprival - men tager til Silkeborg for at udbygge forspringet

Annonce