Annonce
Rund om Viborg

Benzinpenge fra Sjørup støtter idrætsforeningen i Vridsted

Vridsted IF´s formand Morten Kleinstrup - i midten - fik overrakt bonuschecken af Kristian Tonnesen fra OK (th.) og uddeler John Østergaard (tv.) ved et arrangement hos Dagli Brugsen i Sjørup. Privatfoto

Vridsted/Sjørup: Vridsted Idrætsforening har modtaget ikke mindre end 15.356,63 kroner fra benzinselskabet OK og Dagli´Brugsen i Sjørup.

Pengene, der nu er sendt videre til idrætsforeningen, kommer fra alle medlemmer, der tanker med OK-kort eller app, og så har Dagli´Brugsen i Sjørup sponsoreret cirka 5.000 kroner.

Og støtten vækker glæde hos idrætsforeningen i Vridsted:

- De her penge gør, at vi kan investere i vores medlemmer og frivillige både i praktiske rammer for idrætten, men også til at skabe sociale arrangementer. Midlerne fra OK og Dagli´Brugsen er de mange medlemmer og borgere i Vestfjends' fortjeneste, for det er dem der gennem OK's produkter har støttet os, så vi har forpligtet os selv til at bruge pengene fornuftigt til gavn for medlemmerne, fortæller formanden for Vridsted IF, Morten Kleinstrup.

Morten Kleinstrup fik overrakt bonuschecken af Kristian Tonnesen fra OK og uddeler John Østergaard ved et arrangement hos Dagli Brugsen i Sjørup.

Ufs

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Betjente var sikre i deres sag, da de nåede frem: Anholdt 71-årig havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce