Annonce
Rundt om Viborg

Beretninger fra 40 år ved politiet hos ældreklubben

Der er igen foredrag hos Iglsø Ældreklub på Fjandbohus på tirsdag. Arkivfoto: Morten Dueholm

Iglsø: Der kan ventes beretninger fra 40 års tjeneste ved Dansk Politi, når der på tirsdag den 21. januar igen er foredrag hos Iglsø Ældreklub på Fjandbohus i Iglsø.

Denne gang får man besøg af Christian Medom, der er pensioneret kriminalassistent med 40 års tjeneste ved politiet bag sig. Han har nu holdt foredrag i efterhånden fem år.

Han indledte sin karriere hos Københavns Politi og dermed byder foredraget også på fortællingen om provinsdrengen, der mødte miljøer med social nød og kriminalitet i hovedstaden. Undervejs kommer fortællingen om den menige ansatte, der blev en central efterforsker i Blekingegadesagen, om den jyske vinkel i sagen og om de omstændigheder, der medførte et besøg i Det Hvide Hus i Washington. Christian Medom har også været operativ medarbejder i Politiets Efterretningstjeneste, og han fortæller også om livet i en efterretningstjeneste, der var præget af den kolde krig, indtil den internationale terrorisme med den konstante trussel blev en del af hverdagen.

Der loves et kig ind i en speciel verden og en fortælling med lune og et glimt i øjet.

Foredraget begynder som altid klokken 14.00, og alle er som vanligt velkomne til at møde frem og lytte med ved arrangementer hos Iglsø Ældreklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro

Van(d)vittig situation: Tangeværket åbnede for nødslusen

Sport For abonnenter

Vild udvikling på halvandet år: Nu venter OL og attentat på legendarisk dansk rekord

Annonce