Annonce
Sport

Berlusconis Serie C-klub forsøger at hente Ibrahimovic

Katharine Lotze/Ritzau Scanpix
Den italienske Serie C-klub Monza har angiveligt tilbudt Zlatan Ibrahimovic en kontrakt på to et halvt år.
Annonce

Den italienske Serie C-klub AC Monza har tilbudt en kontrakt til den svenske fodboldstjerne Zlatan Ibrahimovic, der har kontraktudløb med LA Galaxy til nytår.

Det bekræfter klubbens bestyrelsesformand, Adriano Galliani, ifølge Football Italia.

AC Monza er ejet af den tidligere regeringschef i Italien Silvio Berlusconi, og han har tidligere sagt, at han håbede, at svenskeren ville komme til Monza.

- Efter at klubbens præsident, Berlusconi, gav mig mandat til det, har jeg fremført et tilbud til Mino Raiola (Ibrahimovic' agent, red.).

- Han foreslog, at jeg snakkede direkte med Zlatan. Så jeg foreslog en kontrakt på to et halvt år. Jeg sagde til ham: Kom til os, så er du seks måneder i Serie C, næste sæson i Serie B, og om to år er vi i Serie A, siger Galliani.

Rygterne har længe svirret om den svenske angribers fremtid, og specielt Serie A-klubben AC Milan er blevet nævnt som en mulig klub for Ibrahimovic.

Han har tidligere spillet i den italienske storklub fra 2010 til 2012, hvor det blev til 42 mål i 61 kampe. Dengang var Berlusconi præsident i klubben.

Den 38-årige svenske angriber har siden marts 2018 spillet i MLS, men hans kontrakt med LA Galaxy udløber ved årsskiftet.

Det er blevet til 53 mål i 58 kampe for svenskeren i den amerikanske liga.

Ibrahimovic har desuden spillet i Malmö FF, Ajax, Juventus, Inter, FC Barcelona, Paris Saint-Germain og Manchester United.

På det svenske landshold er det blevet til 62 mål i 116 landskampe.

/ritzau/

Læs nyheden på Football Italias hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg HK

Skidt spil - men lærerig og brugbar træningskamp for Viborg HK

Annonce