Annonce
Rundt om Viborg

Besøgs-restriktioner på plejecenter ophæves

Kildedalcentret i Skals. Arkivfoto
Annonce

Skals: Styrelsen for Patientsikkerhed har ophævet påbuddet om besøgs-restriktioner på Kildedalcentret i Skals. Restriktionerne blev indført, fordi tre beboere, en pårørende og en medarbejder blev smittet med covid-19.

Besøgs-restriktionerne blev indført den 10. november og ophævet den 20. november. Status på Kildedalcentret er nu, at alle beboere og medarbejdere, der blev gentestet den 17. november, har fået en negativ test. En beboer er fortsat isoleret med covid-19 på plejecentret og har symptomer. En medarbejder og en beboer skal gentestes to gange og er isoleret, men har ingen symptomer. Hvis begge bliver testet negative, skal der ikke laves flere test på Kildedalcentret i forbindelse med smitteudbruddet.

Viborg Kommune oplyser, at Styrelsen for Patientsikkerhed ikke finder anledning til at fastholde påbuddet, selv om enkelte fortsat er isoleret, og en beboer er syg med covid-19. Det vil sige, at der gælder de samme regler for besøg på centret som før smitteudbruddet. Beboere og pårørende er informeret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce