Annonce
Viborg

Beskæftigelsesudvalget lagde vejen forbi årets uddannelsesmesse

Beskæftigelsesudvalget tog onsdag en tur forbi erhvervs- og uddannelsesmessen i Viborg. Foto: Morten Dueholm
Stadionhallerne dannede onsdag ramme om årets uddannelsesmesse, hvor unge fra hele kommunen kom forbi for at høre om deres fremtidsmuligheder. Også Viborg Kommunes beskæftigelsesudvalg tog en tur forbi messen.

Viborg: Onsdag blev der holdt uddannelsesmesse i stadionhallerne, og i dagens anledning var også kommunens beskæftigelsesudvalg på besøg.

Medlemmerne af udvalget gik en tur rundt på messen for at tage en snak med nogle af virksomhederne og danne sig et billede af en dag, der ifølge udvalgets formand, Anders Bertel, er enormt vigtig.

- Vi vil gerne give de unge det bedst mulige grundlag for at tage en kvalificeret beslutning om deres fremtidige uddannelse, og det er målet med dagen i dag. Nu har vi arrangeret den i flere år, og derfor synes jeg, det er vigtigt, at vi er til stede og får talt med både deltagere og virksomheder for at få en ide om, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør, siger formanden, som også var til stede ved sidste års messe.

I de kommende dage vil beskæftigelsesudvalget indhente feedback, som skal resultere i en evaluering af dagen med henblik på eventuelle forbedringer og ændringer til de kommende år.

- Jeg håber, at messen har været til gavn for de unge, og at de har været forbi så mange uddannelser og virksomheder som muligt, så de ender det rigtige sted, når de står og skal vælge lige om lidt, siger Anders Bertel.

Messen blev i år afholdt for fjerde gang, og kommunen forventer, at der var omkring 4500 deltagere.

Flere end 4000 unge dukkede op på dagen, som har til formål at informere de ældste folkeskoleelever samt kommunens ledige og sygemeldte om mulighederne for videre uddannelse.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Erling kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

112 For abonnenter

52-årig fængslet efter blodigt overfald: 'Jeg var så gal, at jeg ikke kunne mærke smerte'

Annonce