Annonce
Viborg

Betina Schmidt står for kollega-motionen

Fysioterapeut Betina Schmidt fortsætter i trænerrollen for kollegamotion. PR foto
Idrætsfysioterapeut Betina Schmidt har i over to år stået for kollega-motion hos boligselskabs medarbejdere. Det har givet målelige resultater.

Viborg: Boligselskabet Sct. Jørgens medarbejdere dyrker kollegamotion på idrætshøjskolen med fysioterapeut Betina Schmidt i trænerrollen. Hun har været ansat som træner for kollegamotionen siden 2016, og der trænes både onsdag morgen og onsdag eftermiddag på Gymnastikhøjskolen i Viborg. Og resultaterne viser sig. I 2018 blev der lavet opfølgende sundhedstests på størstedelen af de ansatte ved Boligselskabet Sct. Jørgen. Resultaterne har vist sig i form af, at den gennemsnitlige Body Age er faldet 3,5 år, og sygefraværsprocenten er faldet med fire procent. Boligselskabet Sct. Jørgen har på baggrund af de gode resultater forlænget deres kontrakt med træner Betina Schmidt indtil udgangen af 2020.

- Jeg blev kaldt ind til et ledermøde i 2016, hvor chefgruppen ved Boligselskabet Sct. Jørgen efterspurgte et sundhedstilbud til alle deres ansatte - en helhedsløsning, hvor sundhedstests, sund kost og både gruppe og individuel træning indgik, fortæller Betina Schmidt i en pressemeddelelse.

Hun er uddannet idrætsfysioterapeut og personlig træner igennem 15 år.

Annonce
Boligselskabet Sct. Jørgens medarbejdere dyrker kollegamotion på idrætshøjskolen i Viborg. PR foto

Vægttab

Det er vigtigt for Betina Schmidt, at alle kan være med til træningerne.

- Jeg justerer træningerne alt efter hvem, der dukker op. Nogle er i bedre form end andre, men ingen er i for dårlig form til at være med - og jeg kan se en fantastisk udvikling hos medarbejderne. Nogle af medarbejderne har endda lavet deres egne hold ud over kollegamotionen og er begyndt at tilmelde sig løb og køre mountainbike, oplyser Betina Schmidt

Hun har også et speciale inden for kostvejledning, og dette har flere af medarbejderne også benyttet sig af, hvor Bettina især fremhæver én medarbejder, der igennem de to år har tabt sig 17 kilo og bevaret vægttabet.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Nye vitaminer til ungdomsrådet

112

Stor lettelse efter opklaring af færdselsdrab: Familien nåede at få nyheden, inden den rejste hjem

Annonce