Annonce
Bjerringbro

Bevæbnet med is og bløde boblevafler: Vaffelbaronerne kommer til Bjerringbro

Vaffelbaronernes is- og vaffelvogn vil i weekenden tage plads ved Gudenåens bred i Bjerringbro. Pressefoto
I weekenden bliver der mulighed for at møde Vaffelbaronerne og smage på deres såkaldte bubble waffles, når de stiller an ved åen.

Bjerringbro: Med høj sol og temperaturer på op mod 28 grader ser vejrudsigten for den kommende weekend bogstaveligt talt strålende ud.

De høje temperaturer kalder på kølige forfriskninger, og det er også, hvad man kan få, hvis man lørdag eller søndag bevæger sig ned til kanoudlejningsområdet og anløbsbroen på åens sydside.

Her stiller virksomheden Vaffelbaronerne sig an med en rullende isvogn, som hen over weekenden vil servicere lækkersultne forbipasserende med deres helt særlige koncept Bubble Waffles (boblevafler, red.) - en særdeles blød og luftig vaffel med dertilhørende is, sauce og forskellig topping.

Vaffelbaronerne er drevet af tre unge mænd, som alle har et godt kendskab til den by, de lægger an i. De er nemlig alle tidligere elever på Bjerringbro Gymnasium, så derfor var det naturligt for dem af aflægge visit netop her.

- Vi har godt nok travlt hen over sommeren. Det er højsæson, men vi syntes, det er så fedt at kunne komme tilbage til vores hjemby og servere vaflerne personligt. Vi glæder os og er spændte på, hvad de lokale synes om vores bubble waffles, siger Nithu Thava, som er én af de tre vaffelbaroner.

Annonce
Sådan ser de såkaldte bubble waffles ud - vel at mærke inden de overhældes med sauce og topping.

Det var for galt

Vaffelbaronerne har denne sommer fået deres boblevaffelkoncept ud til 35 ishuse og parker landet over. For nylig kom de tre indehavere dog til at tænke på, at det var for galt, at folk i deres hjemby, Bjerringbro, endnu ikke havde fået muligheden for at smage.

Derfor bestemte de sig for for at indgå i et samarbejde med Outdoor Bjerringbro, som blandt andet udlejer kanoer og driver Bjerringbro Kano- og Teltplads, om at få Bubble Waffle-vognen til byen og til åen.

Baronernes bubble waffle-vogn er blevet til sammen med isgiganten Frisko, og vognen bliver normalt lejet ud til forskellige ishuse og forretninger, som kan bruge den til at prøve vaffelkonceptet af, før de køber sig ind på det.

Is- og vaffelvognen vil holde ved åbredden ved kano- og teltpladsen lørdag og søndag den 27. og 28. juli, og begge dage holder den åbent fra klokken 12 til 21.

Hvis ikke man har mulighed for at afprøve de friskbagte bubble waffles med is, sauce og toppings i denne weekend, kan man ifølge Vaffelbaronerne også opleve boblevaflerne ved Zulu Sommerbio, som i år har fast følgeskab af isvognen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg HK

Hvid fest udviklede sig til grøn massakre: VHK tæskede tamme TTH

Viborg For abonnenter

Student fra katedralskolen, boede i kibbutz og blev lærer for flygtninge: Mød den hjemløse mand i Trappetorvets venterum

Danmark

Få overblikket: Det kæmper borgmestrene om i slag om milliarder

Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Viborg HK For abonnenter

Minut for minut: Viborg HK hentede storsejr i Struer

Annonce