Annonce
Håndbold

BFH bryder ikke forbandelsen: Taber klart til skrækmodstander

Line Gyldenløve var igen den mest scorende BFH'er. Arkivfoto: Lars Rasborg
Bjerringbro FH fik i sidste sæson læsterlige klø i kampene mod DHG Odense, og søndag blev ikke dagen, hvor den tendens blev brudt.
Annonce

Odense: Bjerringbro FH var godt med i første halvleg, men endte med at tabe med seks i søndagens 1. divisionskamp mod DHG Odense. Hjemmeholdet fik nettet til at blafre 33 gange, og det var især Frida Maag Damgaard, som massakrerede de blåblusedes defensiv.

BFH-træner, Jesper Bangshøi, havde på forhånd udpeget netop Damgaard som ét af DHG's farligste våben, men de formåede ikke at stække den skudstærke bagspiller, der med sine 14 kasser var særdeles kampafgørende.

Første halvleg var ellers en jævn affære. DHG bragte sig af et par omgange foran med flere mål, men BFH var gode til at indhente. Da hornet tuede til pause var bjerringbrogenserne blot nede med en enkelt pind, men derfra begyndte det at gå skævt.

- Vi lagde dårligt ud i anden halvleg, og vi fik pludselig svært ved at lave mål. Vi scorede én gang i løbet af de første 10 minutter. Heldigvis fik vi gang i scoringen igen, men det gjorde de så sandelig også, sagde Jesper Bangshøi.

- Midt i anden halvleg var vi kun nede med en, men de fik igen skabt et hul. Så skulle vi jagte, og vi gik frem i et offensivt forsvar. Det formåede de dog at udnytte, og så vandt de ret komfortabelt. Det var fortjent. De var bedre end os, berettede Jesper Bangshøi, som især hæftede sig ved, at samarbejdet mellem målmand og forsvar kiksede.

Bjerringbro ligger, trods nederlaget, fortsat til i den sjove ende af tabellen. Det er dog så tæt, at de blot har to point ned til dagens overmænd, DHG, som ligger på en ottendeplads.

DHG Odense - Bjerringbro FH 33-27 (16-15)

Håndbold, 1. division, kvinder

Mål, BFH: Line Gyldenløve Kristensen 7, Maria Højgård Klausen 4, Emilie Bangshøi 3, Emma Laursen 3, Cilla Sturm Jespersen 2, Eline Osland 2, Mia Hoffensitz Møller 2, Sandra Christine Haugaard 1, Louise Marie Engstrøm 1, Mathilde Pape 1, Rikke Tornbjerg 1

Udvisninger: 2 DHG, 3 BFH

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce