Annonce
Håndbold

BFH er favorit mod oprykker: Vi skal vinde

Bjerringbro FH skal lørdag eftermiddag møde oprykkerne fra Sæby. Foto: Morten Pedersen
Bjerringbro FH's 1. divisionskvinder skal i weekenden møde oprykkerne fra Sæby HK. BFH er favorit, og går benhårdt efter en sejr i det nordjyske.

Bjerringbro: I sidste weekend led Bjerringbro FH et krystalklart nederlag til sidste sæsons onde ånd fra DHG Odense. Og det til trods for, at de blåklædte havde høstet markant flere point end ligakollegerne fra Fyn.

Lørdag skal BFH atter i aktion, og igen mod et hold som halser efter i tabellen. Turen går denne gang til Sæby, hvor oprykkerne fra 2. division, Sæby HK, tager i mod.

- Vi er favoritter, og det er helt sikkert en kamp, vi skal op og vinde, siger BFH-træner, Jesper Bangshøi, som vil se sit hold sætte sig på sagerne fra start, og dermed knække værterne med et konstant højt tempo.

Sæby har hentet fire point i seks kampe, så det er ikke en helt ueffen oprykker, som BFH skal løbe fra.

- De har gode bagspillere. Især deres højreback, Sara Andersen, som tidligere har spillet 1. division. Hun er en god stor back, som er stærk på distancen. Og så har de to kæmpestore stregspillere, som især fylder godt nede i deres forsvar, fortæller Bangshøi.

BFH går ind i en tid, hvor favoritværdigheden kommer til at klæbe sig til dem. Foruden Sæby skal de i de kommende uger op mod Rødovre, Roskilde og Hadsten. De fire kampe bør kaste otte point af sig, men rollen som favorit bliver taget alvorligt.

- Vi skal være opmærksom på, at vi ikke skal undervurdere holdene. Som træner skal jeg få det optimale ud af mine spillere, og det er især i sådan nogle perioder, at jeg skal være opmærksom. Vi skal yde godt og være klar fra kampenes start. Er vi ikke klar, kan vi tabe til alle hold, siger Bangshøi.

- Sæby løber meget, og de satser meget i deres kontrafase. Har de en dag, hvor de får lavet en masse mål i første og anden kontrafase, så kan det blive svært. De kommer med 110 i timen, men det vil være en streg i regningen, hvis vi ikke får en sejr, slår Jesper Bangshøi fast.

Bjerringbro ligger i skrivende stund nummer fire i 1. division med otte point efter syv kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Tusindvis af borgere betaler allerede mere end gennemsnittet: Nu risikerer de højere skat efter udligningslussing

Annonce