Annonce
Sport

BFH-keeper: De er gode, men det er vi også

Stine Broløs var lykkelig efter BFH's udesejr over Sønderjyske. Hun mener, at BFH har en god mulighed for at gentage successen i returkampen, hvis holdet kan lykkes med nogle af de samme ting som i kampen i Aabenraa. Arkivfoto: Morten Dueholm
Lørdag eftermiddag slog Bjerringbro FH på flotteste vis Sønderjyske i den første kamp i kvalifikationsspillet om en plads HTH Ligaen. Stine Broløs, der er målvogter for BFH, tror på, at det kan lade sig gøre at gentage successen i returkampen.
Annonce

Aabenraa: Stine Broløs havde et par kampafgørende redninger i slutningen af opgøret mod Sønderjyske, som Bjerringbro FH vandt med 26-25. Men selvom det blev meget tæt til sidst, så følte hun egentlig, at BFH havde godt styr på Sønderjyske det meste af kampen.

- Lige til sidst blev vi selvfølgelig lidt nervøse, og man kunne måske godt se på os, at vi ikke var så sikre i vores spil, men vi bevarede alligevel fatningen, og så er det jo bare super fedt at kunne stå her med en sejr. Og så endda på udebane, sagde Stine Broløs efter kampen.

BFH-spillerne vidste godt, at der skulle noget ekstraordinært til, hvis de skulle slå forhåndsfavoritten, og efter en rigtig god første halvleg lugtede gæsterne blod.

- Det gik jo op for os, at vi sagtens kunne være med. Og det udnyttede vi heldigvis, sagde hun og fortsætte:

- Men vi ser dem nok stadig som favoritter, men hvis vi kan lykkedes med noget af det, som gik godt i dag, så har vi bestemt en chance i den næste kamp, sagde Stine Broløs.

Hun hæfter sig ved, at BFH fik godt gang i indspillene til stregen og så stod holdet knivskarpt i forsvaret. Og det er de ting, der skal lykkedes igen onsdag, hvis BFH skal have en chance for at slå Sønderjyske ud af kampen om en plads i Håndboldligaen.

Spiller for spiller synes målvogteren egentlig, at Sønderjyske er et bedre hold end BFH, men i modsætning til BFH, så kan sønderjyderne godt svinge en del i niveau.

- Vi er jo inde i en rigtig god stime, så selvtilliden er høj. Vi har momentum, og det håber jeg, at vi kan udnytte på onsdag, sagde hun.

Annonce

Ekstra mand på lægterne

I kampen mod Sønderjyske var der gratis adgang for tilskuere, og der var mødt et pænt antal Sønderjyske-fans op til kampen. Det skabte en god stemning på lægterne, som træner Jesper Bangshøi håber på, at BFH kan gentage på hjemmebane.

- Kom i hallen og støt os. Længere er den ikke. Hvis vi skal herned og spille igen, så tror jeg, det bliver rigtig, rigtig svært at gentage det, som vi gjorde i dag, sagde Jesper Bangshøi.

I dette oprykningsformat spilles der først til tre point, hvilket betyder, at BFH kan nøjes med at spille uafgjort på hjemmebane på onsdag. Hvis holdet derimod taber, så spilles den tredje og afgørende kamp på Sønderjyskes hjemmebane i Aabenraa Arena. En fordel, som Sønderjyske har spillet sig til, da holdet blev nummer to i 1. division - BFH blev treer.

Målvogteren er på linje med sin træner.

- Kom i hallen og bak os op. Det får vi virkelig brug for. Tilskuerne kan skubbe os det sidste stykke mod en sejr, sagde hun.

Kamp nummer to mellem BFH og Sønderjyske spilles onsdag klokken 19 i Bjerringbro Idrætspark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce