Annonce
Sport

BFH møder sidste sæsons onde ånd: Vi skal løbe fra dem

Bjerringbro FH kommer ind til opgøret med en god oplevelse i bagagen, da de i sidste uge tog point fra topholdet, Ringkøbing. Arkivfoto: Morten Pedersen
Der venter Bjerringbro FH en lumsk opgave, når de søndag møder mareridtsmodstanderen DHG Håndbold i Odense.

Bjerringbro: DHG Håndbold, det Odense-baserede håndboldhold, var Bjerringbro FH's onde ånd i sidste sæson. To nederlag blev det til for de blåblusede, deriblandt en syngende lussing Dalumhallen, hvor odenseanerne bankede 38 bolde i kassen.

I indeværende sæson har resultaterne været så som så for fynboerne. De har spillet sig til beskedne fire point i seks kampe, men det skal bemærkes at to af dem kom via en sejr mod oprykningskandidaterne fra SønderjyskE, som i øvrigt slog BFH tidligere på sæsonen.

Kontrafasen er DHG's store styrke, men BFH-træner, Jesper Bangshøi, har også et vågent øje på de to bagspillere, Frida Maag Damgaard og Caroline Toft, som har kvaliteterne til at kunne gøre livet surt for det bjerringbrogensiske forsvar.

- Frida er rigtig god på skuddene, så hende skal vi langt frem for at stække. Rammer hun dagen, laver hun rigtig mange mål. Derudover har de Caroline Toft, som er rigtig god i gennembrudsspillet og i mand-mand duellerne. Det bliver en balancegang, fordi går vi frem på Frida, så giver det plads til Caroline Toft, siger Jesper Bangshøi forud for opgøret.

I sidste runde tog BFH point fra ligaaspiranterne fra Ringkøbing, så det er en flok BFH-spillere propfyldt med selvtillid, som drager mod Odense søndag eftermiddag. Bangshøi håber på, at det gode forsvarsspil, som har været kendetegnende for BFH gennem hele sæsonen, fortsætter, og så vil han ramme hjemmeholdet på bredden.

- Jeg tror, at det bliver en kamp i et højt tempo, og det er noget, vi gerne ser. Vores trup er bredere end deres, og hvis vi kan løbe med dem i 60 minutter, så tror jeg, at vi kan rykke fra dem i det sidste kvarter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce