Annonce
Sport

BFH skal holde fokus mod bundprop

Bjerringbro FH åbner 2019 mod Oddense-Otting. Arkivfoto: Morten Pedersen

Bundholdet Oddense-Otting er årets første udfordring for Bjerringbro FH, der lørdag indleder jagten på flere point i 2019.

1. division, kvinder: Bjerringbro FH indleder 2019 med en - på papiret - overkommelig opgave. Her gæster holdet nemlig Oddense-Otting H, der efter 11 kampe i efteråret stadig har det første point til gode. Og med Bjerringbros placering på fjerdepladsen i rækken, burde der ikke ske ændringer i hjemmeholdets pointhøst.

Alligevel er BFH-træner Jesper Bangshøi forsigtig i sine udmeldinger inden kampen.

- Det er første kamp efter en fire ugers pause fra turnerningen. Selvom vi har trænet fint, så er der måske stadig noget rust, der skal bankes af. Derfor bliver det vigtigt, at vi holder fokus fra start af og ikke undervurderer dem, siger han.

- De har skiftet træner, hvilket giver et boost. I de tre seneste kampe har de faktisk spillet rigtig godt med - selv mod topholdet Horsens.

Jesper Bangshøi anerkender dog, at det er en kamp, som Bjerringbro skal vinde.

- Vi er selvfølgelig favorit, og det er en kamp, vi skal vinde. Men man har set før, at der er et bundhold, der lige pludselig vinder en kamp. Det skal de bare ikke gøre mod os, det vil være bittert, siger Jesper Bangshøi.

I forhold til truppen har Bjerringbro FH sagt farvel til to spillere i kamppausen.

Mathilde Baadsgaard og Mathilde Pedersen er skiftet til en direkte konkurrent i form af Hadsten Håndbold, der ligger lige efter BFH i divisionen.

Jesper Bangshøi mener stadig, at han råder over et stærkt hold, omend truppen er blevet lidt tyndere. Han må desuden se bort fra skadede Emilie Bangshøi og Nanna Frausing til kampen, der spilles lørdag klokken 14.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Viborg-politiker om hospitals-ballade: - Det er ikke længere normalt, så nu må regionsrådsformand gribe ind

Viborg FF

Viborg FF-træner er spændt før sæsonens tredje premierekamp

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Viborg FF For abonnenter

En Viborg-dreng vender hjem iført Skive-trøjen

Annonce