Annonce
Håndbold

BFH taber i Roskilde trods flot afslutning

Bjerringbro tabte med et enkelt mål i Roskilde. Arkivfoto: Morten Pedersen
Bjerringbro FH tabte med en enkelt pind på udebane mod Roskilde, som i løbet af anden halvleg var foran med ni mål. Gæsterne vågnede op til dåd i kampens afslutning, men det var ikke nok.
Annonce

Roskilde: Bjerringbro FH's 1. divisionskvinder var ikke klar fra start i søndagens kamp mod Roskilde, og måtte i sidste ende se sig besejret med 28-27 i en kamp, hvor de hurtigt begyndte at hænge efter.

BFH kom ind til opgøret med et nederlag mod Rødovre i bagagen, og selvom træner Jesper Bangshøi forud for Roskilde-kampen havde bebudet, at den skuffelse var helt og aldeles glemt, kom de blåklædte altså ikke for alvor ud af starthullerne i kampens indledning.

- Vi løb ikke stærkt nok. Specielt tilbageløbet haltede, og Roskilde lavede en del mål på deres første og andenfase. Og så havde de Louise Olsen, som styrede deres spil, og lavede en del indspil til stregen, hvilket gav dem både mål og straffekast. Da vi gik højt på hende, gav det et lille udbytte, men så var der bare nogle andre, som tog over for dem, sagde Jesper Bangshøi.

På et tidspunkt i anden halvleg var Roskilde foran med ni mål, men så sendte Jesper Bangshøi sit forsvar endnu længere frem, og så begyndte værternes angreb at smuldre. Bjerringbro satte ligeledes fart på i offensiven, og scorede otte mål i løbet af de sidste otte minutter, men det var lige akkurat ikke nok.

- Håndboldkampe varer jo kun to gange 30 minutter, men havde vi spillet par minutter længere i dag, så havde vi nok taget dem, men desværre nåede vi aldrig helt op. Vi lavede mange mål til sidst, men vi brændte også nogle store, som kunne have gjort udslaget, fortalte Jesper Bangshøi, som havde overskud til at rose en veloplagt modstander.

- Roskilde spillede klogt. De har nogle spillere, der har været med i gamet længe. I 1. division er det ikke nok at være ung og have en masse gå-på-mod. Rutinen tæller virkelig også.

Med nederlaget indtager Bjerringbro FH en aktuel femteplads med 10 point i 10 kampe. De har en enkelt opgave tilbage i år, når de møder Hadsten den 12. december.

Håndbold, 1. division, kvinder

Roskilde - Bjerringbro FH 28-27 (15-9)

Mål for BFH: Sandra Christine Haugaard 6, Emma Laursen 6, Eline Osland 5, Lyne Gyldenløve Kristensen 4, Sara Lund 2, Maria Højgård Klausen 2, Mie Hoffensitz Møller 2

Udvisninger: Roskilde 4, BFH 3

Annonce
Annonce
Viborg

Regulering af landbruget går for vidt

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Demokrati er åben samtale

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Sport For abonnenter

Lyt med - En stor profil siger farvel efter fem år på Kirkebækvej

Annonce