Annonce
Sport

BFH-træner inden møde med topholdet Aalborg: - De kan være som nat og dag

Bjerringbro FH spiller torsdag aften kamp igen - det er snart en måned siden, at de sidst var i aktion. Arkivfoto: Morten Pedersen
Bjerringbro FH skal igen i aktion, når holdet torsdag aften skal møde topholdet EH Aalborg. Holdet er sluppet uden skader siden det gik på pause, og nu handler det om, at man skal præstere bedre end sidst mod Aalborg.
Annonce

Håndbold: Bjerringbro FH har ikke spillet en håndboldkamp siden den 9. december, hvor det blev til et nederlag på 32-28 på udebane mod EH Aalborg.

Træningen har dog ikke ligget stille af den grund.

- Vi har trænet siden, hvor spillerne lige har haft en uge undervejs, hvor vi stoppede helt, så de ikke skulle tænke håndbold. Og så har vi kløet på igen. Vi er de eneste, der benytter hallen lige nu, så det har været ret ligetil, siger BFH-træner Jesper Bangshøi, som heller ikke har fået tilføjet navne til skadeslisten under julepausen.

Nu gælder det så igen EH Aalborg - denne gang i Bjerringbro - og her forventer Jesper Bangshøi en bedre præstation end den i Aalborg.

- Vi havde bare for store udfald i kampen deroppe, hvor vi ikke spillede på højt nok niveau - og der ved vi godt, at vi skal ramme et højere niveau, når vi skal være med mod de bedste hold i rækken - så det håber jeg, at vi kan i torsdag aften, siger træneren.


Vi har ikke spillet siden vi mødte dem sidst, så det står jo frisk i erindringen hvad vi skal forbedre og have fokus på.

Jesper Bangshøi


Siden opgøret mod BFH har EH Aalborg spillet yderligere tre divisionskampe, hvor det er blevet en omgang blandede bolsjer. Først tabte nordjyderne stort til rækkens nuværende nummer et, Hadsten, så vandt man over Ringsted, hvorefter det blev til et nederlag mod Sønderjyske.

- Det er et hold der svinger meget, men de har også mange unge spillere. Så de kan godt falde ud i perioder og se rigtig skidt ud, men EH Aalborg kan virkelig også score mål, når det kører for dem. Så det er et underligt hold at møde, for det kan være nat og dag, siger Jesper Bangshøi, som dog ikke mener, at nederlaget på 10 mål til SønderjyskE var sigende for opgøret.

- De kom godt med i kampen efter en dårlig start - og så tabte de bare sutten til sidst, siger Jesper Bangshøi, som ikke har gjort meget anderledes, for at forberede BFH på aftenens kamp.

- Vi har ikke spillet siden vi mødte dem sidst, så det står jo frisk i erindringen, hvad vi skal forbedre og have fokus på, siger Jesper Bangshøi.

Kampen spilles klokken 19.00 - selvfølgelig uden tilskuere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pihl: Jeg stemmer imod en rigsretssag!

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Viborg FF For abonnenter

Assistenten var tilfreds efter 2-2 mod AGF: - Fik svar på mange ting

Annonce