Annonce
112

Bil brændte helt ud på mark: Stelnummeret er fjernet - og en bil er meldt stjålet

Der var ikke meget bil tilbage, da brandvæsnet kom ud til den brændende bil sent lørdag aften. Foto: Midtjysk Brand og Redning.

Bjerringbro: Det var ganske tilfældigt, at en brændende bil blev opdaget sent lørdag aften. En ambulance med et helt andet ærinde kørte ad Tangevej vest for Bjerringbro, og føreren her opdagede altså omkring klokken 22.30, at en bil holdt på en mark og var ved at brænde ud.

Da brandfolkene kort tid senere kom til stedet, var der kun små gløder tilbage i bilen, oplyser politiet mandag morgen. Bilens stelnummer var desuden blevet fjernet, så politiet skal nu til at undersøge omstændighederne nærmere.

Politikommissær Henrik Thomassen understreger, at det ikke er sikkert, at der er en sammenhæng, men han oplyser, at der i weekenden også blev anmeldt et tyveri af en bil i Gullev syd for Bjerringbro.

Her er der mellem lørdag klokken 17.30 og søndag eftermiddag blevet stjålet en sølvgrå Citroën C3 med registreringsnummeret CA 16 457. Bilen blev stjålet fra en indkørsel på Kirkevej, og ejeren fortæller, at der lå glasskår i indkørslen efter tyveriet.

Politiet skal nu til at undersøge, om der kunne være en sammenhæng mellem branden og biltyveriet.

/ISKEL

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Varmestue-leder: Skattelettelser ser ikke pæne ud, når vi, der laver socialt arbejde på bunden, skal til at reducere

Viborg FF

Viborg FF skal skrue tiden tilbage til januar og februar

Annonce