Annonce
Alarm 112

Bilejer sigtes også: Vanvidsbilist var frakendt kørekortet i 10 år

En 23-årig mand var skyld i en voldsom ulykke ved Skivevejsrundkørslen på Rute 13. Foto: Midtjysk Brand & Redning
Ifølge vidner kørte en 23-årige spiritus- og narkopåvirket mand 180 kilometer i timen, da han bragede ind i en rundkørsel og en modkørende bil.

Møldrup/Ringkøbing: En 23-årig mand fra Ringkøbing kørte ifølge vidner hele 180 kilometer i timen, da han søndag fløj ind over en rundkørsel og siden ramte en bil med to mænd i.

Det fortæller politikommissær Andreas Bang Andersen dagen derpå.

Den 23-årige var påvirket af både narkotika og spiritus under sin livsfarlige kørsel. Ifølge politiet var det et rent mirakel, at ulykken ikke endte i voldsomme personskader.

Annonce

Det fremgik først, at den 23-årige endda havde stjålet den bil, han smadrede ved ulykken. Det viser sig dog ikke at være korrekt.

- Bilen havde han lånt, så vi sigter nu ejeren for at låne sin bil ud til en, der ikke har kørekort, fortæller Andreas Bang Andersen.

Den 23-årige er nemlig frakendt retten til at køre bil i ikke mindre end 10 år.

Manden fra Ringkøbing havde åbenbart ikke lært af den straf, og mandag fremstilles han i grundlovsforhør. Han har en lang række sigtelser hængende over hovedet.

Blandt meget andet vil politiet have ham varetægtsfængslet for at bringe andres liv og helbred i fare.

Den bil, den 23-årige kørte i, er desuden blevet beslaglagt.

- Men den var godt nok totalskadet efter ulykken, så den havde nok ikke kørt nogen steder alligevel, konstaterer Andreas Bang Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Trænerlegenden Ove C. har altid set et kæmpe potentiale i Viborg FF: Vi blev kaldt de grå mus - men vi var de kloge og flittige mus, som kunne slå de andre

Viborg

Så blev det alligevel til en hvid hue

Viborg For abonnenter

Trylleri på Skakbrættet: En flabet fugl og en mand i orange tøj

Annonce