Annonce
Viborg

Bilist mistede bilen, og knallertkører mistede penge

Politiet fik fat på tre personer, der ikke burde have ført et køretøj.
Lovens lange arm har haft fat i et par trafikanter i de seneste dage, og der var kontant afregning for flere af dem.
Annonce

Viborg: En 19-årig, kvindelig knallertkører fra Viborg mistede ikke kun sin knallert, men også de penge, hun havde på sig, da hun blev standset af politiet i fredags.

Det skete på Reberbanen klokken 12.05, og der var flere gode grunde til, at hun tiltrak sig betjentenes opmærksomhed.

For det første var hun påvirket af cannabis, og for det andet havde hun ikke et kørekort, der gav hende ret til at køre på den store knallert, oplyser politiet. Dertil kommer, at hun kørte for hurtigt. Politiet tog derfor køretøjet med sig. En test skal siden afsløre, hvor stærkt knallerten kan køre.

Køretøjet var i øvrigt heller ikke registreret, og kvinden bar heller ikke hjelm under sin kørsel. Og da hun tilmeld skyldte politiet en hel del penge for ubetalte bøder, tog betjentene også de 2250 kroner, hun var i besiddelse af.

Under en time senere var det en mandlig, viborgensisk bilist på 32 år, der ligeledes mistede sit køretøj. Klokken 12.52 blev han standset på Kirkebækvej, og da han ikke har noget kørekort - og nu er standset tilpas mange gange, mens han er kørt rundt uden sådan en - tog politiet hans bil.

Også en ung mandlig bilist dummede sig, da han natten til søndag - klokken 00.08 - kørte i krydset ved Vestergade og Gravene. Manden, der er 22 år og fra Aalborg, blev testet positiv for cannabis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce