Annonce
Bjerringbro

Bilister sætter fart i Gudenådalens Rideklub

Gudenådalens Rideklub har indgået et sponsorat med energiselskabet OK, hvor klubbens venner og medlemmer kan støtte, hver gang de tanker. PR-foto

Bjerringbro: Energiselskabet OK har fået endnu en forening under vingerne i sine sponsoraftaler. Denne gang er det Gudenådalens Rideklub, der kommer til at nyde godt af sponsorkronerne.

Aftalen betyder, at bilisterne kan støtte rideklubben hver gang bilen tankes - helt uden at det koster ekstra. Aftalen er simpel. Man kan støtte rideklubben med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Gudenådalens Rideklub's sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klubben får også fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte rytterne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en liter brændstof.

Energiselskabet OK støtter mere end 1600 foreninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce